29 / 04 / 2024

Erdinç Varlıbaş kim

Erdinç Varlıbaş kim

Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden işlere imza atan Varyap, 2015’te yurtdışında ve Türkiye’de yeni projeler geliştirirken mevcuttaki projeleri için de çok cazip bir kampanyayı hayata geçiriyor.

Erdinç Varlıbaş kimdir?

VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş kimdir? Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş sektöre ne zaman ve nasıl atıldı?

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

Brezilya eski Devlet Başkanı Rousseff'in mal varlığı tehlikede!

Brezilya'da eski Devlet Başkanı Rousseff'in mal varlığı donduruldu. Eski devlet başkanının devlet petrol şirketi Petrobras'ı 580 milyon dolarlık zarara soktuğu iddia ediliyor. 

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Varlık Fonu'ndaki şirketleri yabancı yatırımcılar sormaya başladı!

Türkiye Varlık Fonu'ndaki şirketleri yabancı yatırımcılar sormaya başladığını söyleyen Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, "Doğrudan yatırımda bu şirketler Türkiye için jeneratör olabilir" dedi.

Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı?

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı? Varlıbaş AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Varlıbaş AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Erdinç Varlıbaş kim Haberi

Erdinç Varlıbaş kim

“Varyap Yatırım Ayları” adı altında sektörde bir ilki gerçekleştiren Varyap peşin alımlarda %25 vadeli alımlarda ise %15 indirim ile benzersiz bir yatırım imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında iş yaşamının başladığı Varyap Plaza Pendik’teki hemen teslim ofis ve dükkânlar için cazip ödeme koşulları bulunuyor.


Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle fark yaratan Varyap gayrimenkul sektörü için yenilikçi bir kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları adını taşıyan kampanya ile ilgili detayları açıklayan Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe başarının; erişilebilir fiyat, cazip konum, projenin temel özellikleri ve geliştirici şirketin niteliği olmak üzere 4 temel bileşenden oluştuğuna dikkat çekti. 


Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş tecrübeleri ve yaptıkları araştırmalar neticesinde yılın Mart-Nisan aylarının doğru yatırım için en ideal dönem olduğunu belirtti. Varlıbaş; “Elimizdeki inşaatı tamamlanmış mevcut projelerimizdeki satışları...