29 / 04 / 2024

Erdoğan Elmas özgeçmiş

Erdoğan Elmas özgeçmiş

Mimar Erdoğan Elmas kimdir? Mimar Erdoğan Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Erdoğan Elmas, hangi ödüllerin sahibi oldu? İşte Mimar Erdoğan Elmas ve projeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıklamıştı: Hem erken emeklilik hem yüksek maaş müjdesi! Şimdi detaylara göz atın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa prim müjdesi geçtiğimiz günlerde verilmişti. Peki yapılacak olan prim değişikliği 1 milyona yakın esnafın maaşını yükseltecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kira fiyatları düşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde ciddi anlamda yükseltildiğini görüyoruz. Bu ahlaki, insani değil ve bu fırsatçılığa yasal düzenlemelerle izin vermeyeceğiz" dedi.

2023'te Asgari Ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

2023 asgari ücret zammının belli olmasından sonra net maaşa ikinci bir zammın söz konusu olup olmayacağı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücrette ara zam ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

‘Mavi tik’ için pazarlık kızışıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk’a mesaj var! Bize farklı tarife mi uygulanacak?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’ı 44 milyon dolara satın alarak şirketin yönetim kurulunu fesheden ve tek başına yönetime geçen ünlü milyarder Elon Musk’ın mavi tik’i paralı yapmasının yankıları sürüyor. Tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil oldu!

Yüzde 25 indirim yetmedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürün, vatandaş uygun fiyata yesin talimatını verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooparatif marketlerinin kar amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" açıklamasını yaptı. Peki Tarım Kredi'de fiyatlar düşecek mi? İşte detaylar...

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KYK kredi borçları açıklaması! KYK kredi faizleri silindi mi?

KYK kredi borçlarına dair açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcuna zam ve enflasyon çıkışı! KYK borçları silinecek mi?

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!

Son günlerde asgari ücrete Temmuz ayında ikinci bir zam yapılacağına dair söylentiler, gündemi bir hayli meşgul etti. İlk etapta AK Partili Cahit Özkan, asgari ücret tartışmalarının fitilini ortaya attı. Bakan Bilgin, tartışmaları anlamlı bulmasa da Erdoğan’ın yaptığı açıklama umutlandırmıştı.

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.

Erdoğan Elmas özgeçmiş Haberi

Erdoğan Elmas özgeçmiş

Erdoğan Elmas kimdir?

Erdoğan Elmas, 1938'de Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1962'de İTÜ Mimarlık Fakültesi'ni bitirdi.


Turgut Cansever bürosunda mimar, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehircilik Kürsüsü'nde asistan, İstanbul B. İmar Planlama Müdürlüğünde plancı, Turizm ve Tanıtma Bakanlığı'nda mimar olarak çalıştı.


1968 yılında kendi bürosunu kurdu. 1970-82 yılları arasında kişisel uygulamaları yanında, Zafer Gülçur'la ikili ve Zafer Gülçur, Ertur Yener'le üçlü ortaklık halinde yoğun bir mesleki kontrollük faaliyeti yürüttü.

Mesleki çalışmalarını 1982-2005 YEG Mimarlık Müşavirlik Ticaret Ltd. Şti.'de ve bunun yanı sıra 1992-2005 Zafer Gülçur'la Elmas-Gülçur Mimarlık ve Şehircilik Ltd. Şti.'de sürdürdü. 2005 yılından kendi başına, YEG ile ve Akyürek Elmas Mimarlık Ltd. Şti. ile çalışmaya devam etmektedir.

1996 Ulusal Mimarlık Ödülü'nü “Urfa Toplu Konut Projesi" ile kazanmış olup, katıldığı proje yarışmalarında 16'sı...