19 / 05 / 2024

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Manav tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Ömür Sokak'ta kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Adsiz tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de Çilem Eroğlu tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 475 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasap tarafından kuruldu.

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat Haberi

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat

Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Manav tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


Erdörtyol Gıda Organizasyon ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü gıda maddelerini almak, satmak ,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili  gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak,devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak, pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan fabrika, imalathane, satış mağazalarını açmak ve işletmek, devir almak,devretmek, kiralamak ve kiraya vermek. -Her türlü yaş, kuru ve konserve  sebze ve meyve almak, satmak,imalat, ithalat ve...