28 / 04 / 2024

Ereğli halı saha yenileme çalışmaları

Ereğli halı saha yenileme çalışmaları

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Konya Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konya Ereğli Kent Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri hava koşullarının elverdiği süreçte sıcak asfalt çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.

Konya Ereğli'de imar çalıştayı yapıldı!

Konya'nın Ereğli ilçesinde geleceğine yön verecek 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı çalışmalarını içeren çalıştayı gerçekleştirildi.

Ereğli İmam Hatip Lisesi 500 günde tamamlanacak!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli İmam Hatip Lise bina inşaat ihalesinin tamamlandığını bildirdi. Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, mevcut lise binasının yetersizliği nedeniyle başlatılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirtti

Ereğli sosyal alan projesi incelendi!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Ereğli halı saha yenileme çalışmaları Haberi

Ereğli halı saha yenileme çalışmaları

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı.


Konuyla iligi Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kışladaki iki ayrı kapalı halı sahayı gerektiğinde 2600 metrekare alan üzerinde tam saha, gerektiğinde ise 1300 metrekare üzerinde aynı anda iki müsabaka oynanacak şekilde açık saha olarak yenileyen kulüp, Ereğli Belediyespor A takımı, Bayan ve Alt yapı takımlarının idmanlarını yapabileceği sahayı, halkın kullanımına da hazır hale getirdi.


Ereğli Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, saha ile ilgili abonelik yada maç saati talepleri için kulübün 323 07 57 numaralı telefonundan bilgi edinilebileceği belirtildi.


Değişim...