28 / 04 / 2024

Ereğli hastane hattı

Ereğli hastane hattı

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı. Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı.

Ereğli'de Hastane Hattı TOKİ'ye kadar uzandı!

Ereğli'de, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı. Özkan Özgüven hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını sağladı

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Ereğli-Ulukışla Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

154 kV Ereğli-Ulukışla Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zonguldak Ereğli'deki Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı!

DSİ tarafından yapılan ve inşası süren Süleymanbeyler Mevkii’ndeki Arıtma Tesisi’nden, Ereğli’ye su verilmesi projesi kapsamında su hattı geçirilen ve bu nedenle bozulan Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı, su kanalları yapım işi tamamlandı.

Zonguldak-Ereğli İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Zonguldak-Ereğli İçmesuyu Projesi" kapsamındaki Zonguldak-Ereğli İçmesuyu İsale Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ereğli hastane hattı Haberi

Ereğli hastane hattı


Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı. 

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Toros Mahallesi Muhtarı Yusuf Nacak ve mahalle sakinlerinin minibüs hattı olmadığı için şehir merkezine ulaşımda sıkıntılar yaşadıklarını belirtmeleri üzerine Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ile görüşerek hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını sağladı. 


TOKİ sakinlerinin ulaşımda yaşadığı en büyük sorunun Başkan Özgüven'in devreye girmesiyle çözüldüğünü söyleyen Mahalle Muhtarı Yusuf Nacak, Başkan Özgüven ve Kooperatif Başkanı Adnan Küınüş'e teşekkür etti. 

Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ise TOKİ'de yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve bu konuda kendilerine de bilgi verildiğini kaydederek, "Buradaki vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Belediye Başkanımız Özkan Özgüven bey bizzat kendisi devreye girerek hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını istedi.



Haber...