03 / 05 / 2024

Ereğli imar eğitim semineri

Ereğli imar eğitim semineri

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hafta sonunda gerçekleşen "3194 Sayılı İmar Mevzuatı" eğitim seminerinin sonunda yaptığı açıklamada, İmar'da ruhsat konusunda kesinlikle taviz vermeyeceklerini söyledi.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Engellilere verilen bireysel eğitim desteği yüzde 100 arttı! İşte yeni rakamlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın konuyla ilgili, 2023 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere Verilecek Eğitim Desteği Tutarlarına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacak şekilde yürürlüğe girdiği bildirildi.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Önce tarafından kuruldu.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Ereğli imar eğitim semineri Haberi

Ereğli imar eğitim semineri

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hafta sonunda gerçekleşen "3194 Sayılı İmar Mevzuatı" eğitim seminerinin sonunda yaptığı açıklamada, İmar'da ruhsat konusunda kesinlikle taviz vermeyeceklerini söyledi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline seslenen Başkan Özgüven, "Yaptığınız iş oldukça sorumluluk taşıyan, belediye ve Ereğli'nin vitrini açısından önemlidir. Ereğli'de inşaat sektörü gerek konut gerekse işyeri konusunda hareketli bir süreç yaşıyor. Belediyenin en önemli ve şehrin iskeletini oluşturan birim imardır. Yasal mevzuatlar, prosedür çerçevesinde vatandaşlarımızın işlerini yapmak zorundayız. 

Biz tüm müteahhitlere, şirketlere, firmalara her konuda yardımcı olacağız" dedi. Konuşmasında imar konusunda hassas olduğunu belirten Başkan Özgüven, "Hiçbir vatandaş, 'Ben bütün evraklarımı tamamladım. İlgili plan ve projeleri ibraz ettim. Ama 10 gün geçti ruhsat alamadım' demeyecek. Derse bunun sorumluluğu bize aittir. 'Evrak eksik sonra getireyim'...