04 / 05 / 2024

ereğli ivriz sosyal bilimler lisesi son durum

ereğli ivriz sosyal bilimler lisesi son durum

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

15 milyon TL'si olan ev mi, Ereğli hissesi mi almalı?

"Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı daha mantıklı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. X sosyal medya hesabı Borsa dünyası, "15 milyon TL paran olsa ev mi alırsın yoksa Ereğli mi?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklama ve vatandaşların tepkileri..

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

Konya Ereğli Şehir Konağı 8 Mart'ta açılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

ereğli ivriz sosyal bilimler lisesi son durum Haberi

ereğli ivriz sosyal bilimler lisesi son durum

Konya Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi kapatıldı. Öğrenciler ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmasına tepki gösterdi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde 1942’de 200 dönüm SİT alanı üzerinde kurulan İvriz Köy Enstütüsü uzun yıllardır yatılı İvriz Sosyal Bilimler Lisesi olarak hizmet veriyordu. Okulun pansiyonu göçme tehlikesine karşı boşaltılıp, 200'e yakın öğrenci de çevredeki yurtlara nakli gerçekleştirildi. Okullarının kapatılacağını söyleyen İvriz Köy Enstitü mezunları, “Pansiyonu yıkacaklar, ardından da duvarlarında tek çizik olmayan okulumuzu yıkacaklar. Buranın ranta kurban edilmesini istemiyoruz" şeklinde tepki gösterdi. Ereğli'nin bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu da okulun kapatılmaması için Ereğlileri göreve davet etti.

Sözcü Gazetesi’nden Müslüm Evci’nin haberine göre; Konya’nın Ereğli’de  1942’de Köy Enstitüsü olarak eğitime açılan, 1952’da da son mezunlarını veren ve günümüzde yatılı İvriz Sosyal Bilimler Lisesi olarak...