03 / 05 / 2024

Ereğli kent meydanı imar planı Ereğli katlı otopark projesi

Ereğli kent meydanı imar planı Ereğli katlı otopark projesi

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Ereğli Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediyesi kentin modern bir görünüme kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konya Ereğli Kent Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

Ereğli'de meydan ve kampüs projeleri görücüye çıktı!

Ereğli kamuoyunda uzun süredir yakından takip edilen kent meydanı ve Üniversite Kampüs alanı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kdz.Ereğli’ye kent meydanı ve üniversite kampüsü yapılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi’nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Ereğli Kent Meydanı'nın inşaatı 2016'da başlayacak!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı Projesi'nin 2016 yılında inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.Uysal, yaptığı açıklamada, Ereğli'nin vizyon çalışmalarından biri olan projede, sürecin hızlı ilerlediğini söyledi.

Zonguldak Ereğli'ye kent meydanı yapılacak!

Ereğli Kent Meydanı projesinin önünde hiç bir engel kalmadı. Hükümet Konağı ve eski Adliye binası arazilerinin Ereğli Belediyesine takas yöntemiyle devir edilmesi konusunda büyük bir engel aşıldı ve Kent Meydanı ihale günü beklenmeye başlandı.

Konya Ereğli’de Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılan Ereğli Kent Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Ereğli’de Sirkeci bölgesinin yolu genişletiliyor!

Konya’nın Ereğli ilçesinde Boyacı Ali Mahallesi Ulu Cami Meydanında yol genişletme çalışmaları hız kazandı. ‘Sirkeci’ olarak adlandırılan bölgede trafik akışının rahatlaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli kent meydanı imar planı Ereğli katlı otopark projesi Haberi

Ereğli kent meydanı imar planı Ereğli katlı otopark projesi

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Ocak ayı 2. Oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında AKM’de düzenlendi.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre, ündem maddeleri arasında yer alan ve dünkü oturumda görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edilen ‘Kent Meydanı, Yeraltı Otoparkı ve İbadet Alanı İmar Planı değişikliği maddesi Belediye Meclisi toplantısında görüşüldü.

Toplantıda söz hakkı isteyen CHP Grup sözcüsü Sertan Ocakçı, komisyonda olduğu gibi yapılan oylamada da imar planı değişikliğine karşı çıktıklarını açıkladı.

Kent meydanına cami yapılmasına çeşitli gerekçelerle karşı çıkan CHP grubunun eleştirileri hakkında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Camiye karşı olmadığınızı söylüyorsunuz. Karşı olmamak başka bir şey, istemek başka bir şey. Bu alana cami, şehrimizin yarınları için bir ihtiyaç. Çarşı bölgesinde bulunan 3 cami merkez nüfusu ve günlük gelen ziyaretçilere yeterli gelmiyor....