07 / 05 / 2024

Ereğli PTT binası inşaat

Ereğli PTT binası inşaat

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, partisinin Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret etti.

Topkapı'daki riskli PTT binasının imar planı değişikliği askıda! 

Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2948 ada 57 Parseldeki Riskli Yapıya İlişkin (Topkapı PTT binası) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ereğli PTT binası ihaleye çıkıyor!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, partisinin Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret etti.

Eski Ereğli Devlet Hastanesi binasının yıkım ihalesi 24 Ekim'de!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesinde yapılacak olan üniversite kampüsünde gelinen son durumunu görüşmek üzere BEÜ Konukevı'nde toplantı yaptıklarını açıkladı.

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli'de imar çalıştayı yapıldı!

Konya'nın Ereğli ilçesinde geleceğine yön verecek 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı çalışmalarını içeren çalıştayı gerçekleştirildi.

Ereğli İmam Hatip Lisesi 500 günde tamamlanacak!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli İmam Hatip Lise bina inşaat ihalesinin tamamlandığını bildirdi. Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, mevcut lise binasının yetersizliği nedeniyle başlatılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirtti

Ereğli sosyal alan projesi incelendi!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Konya Ereğli Belediyesi’ne arazi devri yapıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur tarafından imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

Ereğli PTT binası inşaat Haberi

Ereğli PTT binası inşaat


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, partisinin Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ilçesi PTT binası ihalesinin 2-3 ay içerisinde yapılacağını söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, partisinin Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettiklerini belirterek, Kdz. Ereğli PTT’nin personel ihtiyacı ve kuruma bina yapılması konularını görüştüklerini anlattı. Milletvekili Çaturoğlu yaptığı basın açıklamasına şu ifadeler yer verdi; Ankara’da bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettik. Ziyaretimizde İlimizdeki PTT şubelerinin daha verimli ve etkin çalışabilmeleri için personel sayıları ve personel ihtiyaçları...