06 / 05 / 2024

ereğli yeni cami projesi

ereğli yeni cami projesi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Ereğli'de 16 katlı binanın inşaatı durduruldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İmam Hatip Lisesi Cami arkasında yapımı süren 16 katlı binanın inşaatı, bölgenin mimari yapısını bozduğu sebebiyle belediye tarafından durduruldu.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Konya Ereğli 334 konut ihalesi 14 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), Konya İli, Ereğli İlçesi, Orhaniye Mahallesi'nde 334 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Konya Ereğli'ye 334 adet yeni konut!

TOKİ, Konya Ereğli'de yeni proje yapacak. 334 adet yeni konut, 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet caminin yer alacağı projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Ereğli Kepez'de yeni imar planları bekleniyor!

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin, aylık toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan ilçenin çeşitli yerlerindeki imar konuları görüşüldü.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

ereğli yeni cami projesi Haberi

ereğli yeni cami projesi

Pusula gazetesinde yer alan habere göre, Ereğli Kestaneci Mahallesi’nde Mahalle Camii yapımı için temel atma töreni gerçekleştirildi. Kestaneci Mahallesi Camii için gerçekleştirilen törende Cami yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal şu şekilde konuştu: “Kestaneci Mahallesi Camii temel atma törenindeyiz. Bugün temelini attığımız caminin inşasının hayırseverlerimiz ve halkımızın gönül zenginliği ile kısa sürede tamamlanacağına olan inancımla, caminin planlanmasından hizmete açılmasına kadar geçecek sürede emeği olan, emeği geçecek herkese teşekkür ediyorum” 

Kestaneci Mahallesi Camii’nin temel atma törenine Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sezer, CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı...