28 / 07 / 2024

ereğli zonguldak minyatür sergi

ereğli zonguldak minyatür sergi

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören 250 öğrenci, Ereğli'yi anlatan ve atıklardan yaptıkları minyatür eserlerin bulunduğu sergi açıldı. Belediyenin katkıları ile açılan sergi 15 Mart'a kadar açık kalacak...

Zonguldak'ta 55 bölgede şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması başladı

Karadeniz Ereğli'de görülen şap hastalığı sebebi ile Zonguldak'ta 2 belde, 7 mahalle ve 46 köyde geçici hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Yasaklan yerler ve hastalığın yayılmasını önleme çalışmaları haberin detayında. İşte ayrıntılar...

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

EREGL temettü ödemeleri 2023 hesaplara yatırıldı mı? Ereğli Mart 2023 temettü ödemelerinde son dakika! Hemen bakın!

EREGL temettü ödemeleri 2023 hesaplara yatırıldı mı? Ereğli Mart 2023 temettü ödemelerinde son dakika... Hemen bakın...

Ereğli temettü 2023 ödemeleri yatırıldı mı? EREGL temettü Mart 2023 ödemeleri hesaplara ne zaman geçecek? Hemen bakın!

Ereğli temettü 2023 ödemeleri yatırıldı mı? EREGL temettü Mart 2023 ödemeleri hesaplara ne zaman geçecek? Hemen bakın...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Zonguldak Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

ereğli zonguldak minyatür sergi Haberi

ereğli zonguldak minyatür sergi


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören 250 öğrenci, Ereğli'yi anlatan ve atıklardan yaptıkları minyatür eserlerin bulunduğu sergi açılışı gerçekleştirdi. Ereğli Belediyesi'nin katkıları ile açılan sergi 15 Mart'a kadar açık kalacak. 


Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Açılışın konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ali Azar, "Fakültemiz, akademik öğretim çalışmaları yanında bulunduğu bölgenin sosyal, kültürel yapısına katkı sağlamak amacıyla kuruluşundan buyana çok çeşitli etkenlikler, projeler ortaya koymaktadır. Bu projeler bir yandan fakülte öğretmen adaylarımızın yaratıcılıklarını, yapıcı girişimlerini ortaya koyarken bir yandan da Ereğli halkının bizlere olan güvenini, desteklerini de yansıtmaktadır." dedi.


Ali Azar'ın konuşmasının ardından serginin açılışı, Ali Azar ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından gerçekleştirildi. Posbıyık, "Eğitim Fakültesi öğretmen adayları ve okul öncesi öğretmenlerimizin atık malzemelerden Ereğli’nin tarihi...