02 / 05 / 2024

Ereğlideki maden ihalesi iptal mi

Ereğlideki maden ihalesi iptal mi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi’ndeki Alacaağzı Maden Ocağının ihalesi hiçbir firma katılmadığı için iptal edildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ereğli 396 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Ereğli'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Kdz.Ereğli 1. Satış Memurluğu, ilçede bulunan 2 arsayı 13 milyon 921 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 17 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Milli Emlak Müdürlüğü'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü; Konya ili Altınekin, Karatay ve Ereğli ilçelerinde 11 milyon 945 bin TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.

Ereğlideki maden ihalesi iptal mi Haberi

Ereğlideki maden ihalesi iptal mi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi’ndeki Alacaağzı Maden Ocağının ihalesi hiçbir firma katılmadığı için iptal edildi.


Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü’ne bağlı Alacaağzı Kömür Ocağı’nın ihalesi bugün TTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda yapıldı. İhale için HEMA Enerji, Hattat Holding ve Demir Petrol şartname almasına rağmen 20 yıllığını ve en düşük ton başı 5 TL bedelle ihaleye çıkan maden ocağına hiç kimse talip olmadı.



Kandillili İş Adamı Ereğli Madencilik Firması Sahibi Niyazi Özcan, maden ocağının teşvik kapsamına alınmadığı için kimsenin ihaleye katılmadığını düşündüğünü söyledi. Kandilli’deki Alacaağzı Maden Ocağı’nın özelleştirilmesinde KARDEMİR modelinin uygulanması gerektiğini söyleyen Özcan, “Maden sektörü çok hassas, riski çok fazla. Buradaki maden ocağı teşvik kapsamında olmadığı için kimse ihaleye katılmadı. Burada örnek olarak KARDEMİR modeli uygulanabilir. Alacaağzı...