02 / 05 / 2024

Ereğliye 70 milyon TLlik yatırım

Ereğliye 70 milyon TLlik yatırım

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılacak olan Ereğli Kent Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. İşte törenin ayrıntıları...

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu.

Türkiye’deki AVM arzı 13,70 milyon metrekareye ulaştı!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı artarak 13,70 milyon metrekareye ulaştı. İşte detaylar...

İstanbul havalimanlarından rekor! Böyle rakam görülmedi! Yolcu sayısı 9 ayda 27,5 milyon arttı

Bu senenin ocak-eylül zaman diliminde İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından toplam olarak 70 milyon 124 bin 741 yolcu seyahat etti. İstanbul'dan yapılmış olan geliş-gidiş seferleri ile birlikte dokuz ayda uçan yolcu sayısı yüzde 65, icra edilen uçuşlar da yüzde 37 arttı. İşte detaylar…

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 70.3 milyon TL'ye satılık 29 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla, Kartal ve Şile ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 29 gayrimenkulü 70 milyon 324 bin 231 TL'ye satıyor.

The Weeknd 70 milyon dolara malikane aldı!

Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen şarkıcı The Weeknd, Los Angeles'taki bir malikaneye 70 milyon dolar ödedi.

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Ankara'da 70.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 70 milyon 888 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Bereket Varlık Kiralama 70 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın azami 180 gün vadeli, planlanan tutar 70 milyon TL olmak üzere, 100  milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya onay başvurusu yapıldı.   

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 121 milyar 120 milyon lira arttı!

Bankacılık sektöründeki toplam mevduat, geçen hafta 180 milyar 70 milyon lira arttı. O hafta yüzde 5,3 yükselen bankacılık sektörü toplam mevduatı, 3 trilyon 603 milyar 805 milyon lira oldu.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 70 milyon TL kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 45 gün vadeli, 70 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası yatırımcıya tahsisli satışı tamam...

Ereğliye 70 milyon TLlik yatırım Haberi

Ereğliye 70 milyon TLlik yatırım

Temel atma törenine, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez ve Mustafa Kaya, Ereğli protokolü, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve partililer, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye 70 milyon TL’lik bir yatırım yapacaklarını söyledi. Büyükşehir Yasası sonrası yapılanma sürecinin tamamlandığını kaydeden Akyürek, altyapı çalışmalarının devam ettiğini, üst yapı çalışmalarının da akabinde yapılarak hizmet kalitesini ortaya koyacaklarını ifade etti. Temeli atılan Kent Konağı’nın ‘Kadınlar Lokali’ olarak kullanılacağını ve çok amaçlı hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Akyürek, “Ereğli’ye 2015 yılında 70 milyon TL’lik...