28 / 07 / 2024

ereğliyi anlatan minyatür sergisi

ereğliyi anlatan minyatür sergisi

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören 250 öğrenci, Ereğli'yi anlatan ve atıklardan yaptıkları minyatür eserlerin bulunduğu sergi açıldı. Belediyenin katkıları ile açılan sergi 15 Mart'a kadar açık kalacak...

Zonguldak'ta 55 bölgede şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması başladı

Karadeniz Ereğli'de görülen şap hastalığı sebebi ile Zonguldak'ta 2 belde, 7 mahalle ve 46 köyde geçici hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Yasaklan yerler ve hastalığın yayılmasını önleme çalışmaları haberin detayında. İşte ayrıntılar...

EREGL temettü ödemeleri 2023 hesaplara yatırıldı mı? Ereğli Mart 2023 temettü ödemelerinde son dakika! Hemen bakın!

EREGL temettü ödemeleri 2023 hesaplara yatırıldı mı? Ereğli Mart 2023 temettü ödemelerinde son dakika... Hemen bakın...

Ereğli temettü 2023 ödemeleri yatırıldı mı? EREGL temettü Mart 2023 ödemeleri hesaplara ne zaman geçecek? Hemen bakın!

Ereğli temettü 2023 ödemeleri yatırıldı mı? EREGL temettü Mart 2023 ödemeleri hesaplara ne zaman geçecek? Hemen bakın...

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

Çoruminia Parkı'nın yapım maliyeti 3.1 milyon TL'yi geçti!

Türkiye Kovid-19 kriziyle boğuşurken ve birçok belediye vatandaşa destek olabilmek için zorunlu olmayan ihalelerine ara verirken, Çorum Belediyesi, 20 Nisan’da ihaleye çıktı ve 1.5 milyon TL bedelinde minyatür maket ve rölyef satın aldı.

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Nano mimarlık!

Teknolojik devrim niteliğindeki nanoteknolojinin nanomimarlığa katkılarını anlatan Dr. Öğr. Üyesi Miray Gür, geleneksel malzemelere kıyasla özgün niteliklere sahip nanomalzemelerin yapılardaki avantajlarını örnekler üzerinden değerlendirdi...

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Minyatür Amasya Müzesi yenilendi!

Amasya'da 2008 yılında inşa edilen Minyatür Amasya Müzesi yenilendi. Hizmete girmesi planlanan proje kapsamında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

Arsa payı değere göre paylaştırılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı "Arsa payları eşit yada metrekareye göre değil değere göre paylaştırılmalıdır.” dedi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

ereğliyi anlatan minyatür sergisi Haberi

ereğliyi anlatan minyatür sergisi


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören 250 öğrenci, Ereğli'yi anlatan ve atıklardan yaptıkları minyatür eserlerin bulunduğu sergi açılışı gerçekleştirdi. Ereğli Belediyesi'nin katkıları ile açılan sergi 15 Mart'a kadar açık kalacak. 


Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Açılışın konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ali Azar, "Fakültemiz, akademik öğretim çalışmaları yanında bulunduğu bölgenin sosyal, kültürel yapısına katkı sağlamak amacıyla kuruluşundan buyana çok çeşitli etkenlikler, projeler ortaya koymaktadır. Bu projeler bir yandan fakülte öğretmen adaylarımızın yaratıcılıklarını, yapıcı girişimlerini ortaya koyarken bir yandan da Ereğli halkının bizlere olan güvenini, desteklerini de yansıtmaktadır." dedi.


Ali Azar'ın konuşmasının ardından serginin açılışı, Ali Azar ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından gerçekleştirildi. Posbıyık, "Eğitim Fakültesi öğretmen adayları ve okul öncesi öğretmenlerimizin atık malzemelerden Ereğli’nin tarihi...