28 / 07 / 2024

Eren Enerji Termik Santralin ruhsatı yok mu

Eren Enerji Termik Santralin ruhsatı yok mu

CHP’li üye Cihat Öztürk, Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santrallerine ruhsat yerine geçici izin belgesi verildiğini öğrendiklerini belirterek, konuyla ilgili İl Genel Meclisi’nden bilgi istedi.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Skytek Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skytek Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülnar Eren tarafından kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısı 674 bine ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca binaların enerji kullanımı, yalıtım özellikleri, ısıtma ve soğutma sistemlerinin verimini içeren Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısı 674 bine ulaştı. 

Orkideh İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Orkideh İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Duran Mesut Eren tarafından kuruldu. 

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

Amasra Termik Santral projesi 11 bin kişiyi iş sahibi yapacak!

Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya ilk termik santral projesini yapmaya hazırlanan şirketten yapılan açıklamada, çevreye, doğaya ve insan sağlığına duyarlı bir enerji santrali inşa edileceği belirtildi.

Çanakkale Helvacı Termik Santrali projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş., Çanakkale İli, Çan İlçesi, Helvacı Köyü sınırları dahilinde Helvacı Termik Santrali projesinin yapılması planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül'de.

Denizli Tavas'ta kurulacak termik santral TBMM'de!

Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli'nin Tavas ilçesine kurulması planlanan termik santrale ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

İzmir Aliağa Termik Santrali’ne ÇED davası açıldı!

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde, İzdemir Enerji Elektrik Üretim tarafından yapılması planlanan termik santralin ikinci ünitesiyle ilgili verilen ‘Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararının iptali için, 14 kişi ve oda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na d

Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin ikinci fazı ticarete başladı!

Aksa Enerji tarafından temeli 2012 yılında atılan, yerli kömür kullanarak enerji üreten Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin 135 MW’lık ikinci fazının kabulü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapıldı.

Özbekistan'dan yeni termik santral için 1 milyar dolarlık ihale!

Ülkedeki elektrik üretimi ve dağıtımını yapan Özbek Energo Devlet İşletmesi, gelecek ay ülkenin doğusunda inşaatı planlanan yeni termik santralinin iki enerji bloğunun inşaatı için ihale açacağını bildirdi.

Eren Enerji Termik Santralin ruhsatı yok mu Haberi

Eren Enerji Termik Santralin ruhsatı yok mu

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı 4’üncü birleşimi, dün Vacit Durdubaş başkanlığında gerçekleştirilerek, 2 önerge, 7 gündem maddesi görüşüldü. Meclis, bir önceki birleşimin tutanak özetinin okunup onaylanmasıyla başladı.


MECLİS GÜNDEMİNDE 7 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Gündemin 3’üncü maddesinde, “Çaycuma İlçesi Şeyhoğlu Köyü’nde yer alan taşınmaz için ‘Tavuk Çiftliği’ amaçlı hazırlanan İmar planına 1’inci sınıf gayrisıhhi müessese kapsamında tesis yapılacağından söz konusu parsellere ait ilave imar planının görüşülmesi” yer aldı. Bu gündem maddesi, komisyonlara gönderilemeden oybirliğiyle kabul edildi. 4’üncü maddede; Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği ile ilgili; İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Tarım Komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları rapor oybirliği ile kabul edildi. 5’inci maddede İller Bankası’ndan 5 milyon 500 bin TL borçlanmasına yönelik Plan ve Bütçe ile Tarım Komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları rapor oybirliği ile...