02 / 05 / 2024

eren holding metropol istanbul

eren holding metropol istanbul

Metropol İstanbul projesine taşınacak olan Eren Holding, çalışmalarını artık Metropol İstanbul projesindeki ofisinde yürütecek...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Prime İstanbul inşaatında sona gelindi!

Saraylı Grubu ve Eren Holding’in otel devi Accor Group ile Basın Ekspreste bir araya gelerek hayata geçirdikleri Prime İstanbul tamamlanma aşamasında. Türkiye’nin en büyük şehir oteli olan projede 5 bin kişilik konferans merkezi bulunuyor.

Basın Ekspres 1.000 kişiye iş imkanı sağlıyor!

Saraylı Grubu ve Eren Holding, otel devi Accor Group ile İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul kompleksini tamamlama aşamasına geldi.

Prime İstanbul projesinde sona gelindi!

Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul projesini tamamlama aşamasına geldi.

Prime İstanbul ile Basın Ekspres'in değişimi hızlanıyor!

Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres’te; “Altın Aks”ın sembolü olacak projesini tamamlama aşamasına geldi.

Eren Holding, İstanbul'da 200 milyon dolara iki otel kuruyor!

Sanayi, enerji ve perakendedeki yatırımlarıyla dikkat çeken Eren Holding, İstanbul'da 4 ve 5 yıldızlı iki oteli aynı yere ve aynı anda yapıyor. Oteller dışında, Mersin Taşucu'nda yapılan çimento fabrikası da 2015'in başında devreye alınacak...

Denizli Çimento'nun yeni sahibi OYAK olacak!

Eren Holding ve İrlandalı CRH ortaklığı'na ait Türkiye'nin en büyük çimento şirketlerinden Denizli Çimento'yu Oyak alıyor. Denizli Çimento ile Oyak'ın yanında Limak ve Sabancı grupları da ilgileniyordu...

eren holding metropol istanbul Haberi

eren holding metropol istanbul


·        Enerji, kağıt, ambalaj, perakende, çimento, tekstil ile turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve bünyesinde Lacoste, Burberry gibi dünya markaları barındıran, 5 bin çalışanıyla 3 milyar 200 milyon dolarlık aktif büyüklüğe sahip olan Eren Holding tüm şirketlerinin yönetim birimlerini; İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük özel gayrimenkul projesi olan Metropol İstanbul’a taşıyor. Projeden toplamda 30 bin metrekare alana sahip bir bina alan Eren Holding, bünyesinde bulunan tüm şirketlerin yönetim birimlerini halen İstanbul Yenibosna’da bulunan merkezlerinden 2015 sonu itibariyle Metropol İstanbul’a taşıyacak.

·    Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, “Türkiye’nin ve dünyanın önemli markaları İstanbul Finans Merkezi’nde yerlerini almak için sıraya girdiler. Özellikle Metropol İstanbul’a gelen markalar, katma değer anlamında birçok kazanım elde edecek. Metropol İstanbul, Finans Merkezi...