05 / 05 / 2024

Eren Tümer mimarlık

Eren Tümer mimarlık

Mimar Eren Tümer kimdir? Mimar Eren Tümer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eren Tümer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eren Tümer...

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Nn Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nn Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Yunuscan Nurhan tarafından kuruldu.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ömer Çevikbaş ve Samet Tekşen ortaklığında kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Eserler Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eserler Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Silsüpür tarafından kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Frame Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frame Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ömer Bayrak ve Emrah Köse tarafından kuruldu.

Eren Tümer mimarlık Haberi

Eren Tümer mimarlık

Eren Tümer kimdir?

Eren Tümer, 2003 yılında Lefke Avrupa Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur.


Mezun olduktan sonra kısa bir süreyle Lefke Avrupa Üniversitesinde yarı zamanlı olarak proje ofisinde, 2004 yılında İzmir'de ve 2005'ten 2007 yıllarına kadar Adana'da olmak üzere çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı. 


TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi'nde 1 dönemi yedek olmak üzere 2 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. Ofis kurulduğu dönemden bu yana mimari danışmanlık, konut yapıları, kamu yapıları, kentsel ölçekte projeler, ticari yapılar ve iç mekan tasarımları alanlarında projeler üreterek önemli tecrübeler kazandı. 


Yine aynı dönem içerisinde ulusal çapta mimari proje yarışmalarına katılarak bu alanda da çalışmalar yaptı. ETMO – Eren Tümer Mimarlık Ofisi aynı alanlarda çalışmalarına devam...