29 / 04 / 2024

Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat adres

Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat adres

Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmet Eren tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Bayrampaşa, Murat Mahallesi'nde kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

İleri Petrol Ürünleri Madencilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurudlu!

İleri Petrol Ürünleri Madencilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Taş tarafından kuruldu.

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  2 milyon 160  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Malkoç tarafından kuruldu.

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmehdı Seyedı tarafından kuruldu.

Beysa 2000 İnşaat Metal Madencilik Hafriyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysa 2000 İnşaat Metal Madencilik Hafriyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirket bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ask Mühendislik İnşaat Elektrik Madencilik Gıda Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Mühendislik İnşaat Elektrik Madencilik Gıda Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Köker tarafından kuruldu. 

Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat adres Haberi

Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat adres

Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmet Eren tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Erencan Petrol Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; OTOMOTİV ALANINDA 1) Motorlu kara taşıma araçlarını, zırhlı güvenlik araçlarını, tarım traktörlerini, sınai ve zırai amaçlarla kullanılan her türlü motor, makina ve aletleri, otomotiv sanayii ile yan sanayii ürünleri ve bunlara ait ana parça ve yedek parça, aksesuar gibi, her türlü mal, madde, malzeme, araç gereç, makina, techizat ve tesisatı üretebilir,montajını yapabilir, pazarlayabilir,ithal ve ihraç edebilir. 2) Şirket amacı ile ilgili ve amacını kolaylaştırmak ve sağlamak amacıyla sınai tesisler,fabrikalar,atölyeler ve diğer her türlü üniteleri kurabilir ve işletebilir.  3) Şirket amacı ile ilgili her türlü ham, yarı işlenmiş,işlenmiş,...