27 / 04 / 2024

Erenköy Cadde Park teslim tarihi

Erenköy Cadde Park teslim tarihi

Erenköy Cadde Park iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Erenköy Cadde Park projesi kapsamında 150 metrekare 3+1 konutlar ve de 282 metrekare dubleks konutlar yer alıyor

Erenköy Cadde Park Evleri satılık!

Erenköy Cadde Park Evleri satılık konutların metrekare birim fiyatı 6 bin dolar olarak belirlendi. Erenköy Cadde Park Evleri'nde konut teslimleri 18 - 20 ay içerisinde yapılıyor...

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Kayseri Erenköy bağlantı yolu açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Kadıköy Demirli Park Plus satış ofisi!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan proje toplam 152 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy Demirli Park Plus satış ofisi telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.

İETT Sitesi İçerenköy kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi'nde yer alan İETT Sitesi ve yakın çevresindeki Hatipoğlu Market ile Menekşe Parkı'nı kapsayan kentsel dönüşüm imar planı değişikliği askıya çıktı...

Şanlıurfa'nın en büyük parkı için ön protokol imzalandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan ve bölgenin en büyük parkını oluşturacak olan GAP Vadisinin devri ile ilgili DSİ XV. Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında ön protokol imzaladı.

Kadıköy Brooklyn Park satış ofisi!

Kadıköy Brooklyn Park satış ofisi telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi. E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan projede daire fiyatları 493 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı?

Sefaköy Armoni Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı? Sefaköy Armoni Park AVM bayramda kaçta açılır?

Kars Mesut Yılmaz Parkı restore edilecek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

TCDD, Kadıköy Erenköy'de 10 adet konut satıyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy Mahallesi 2964 Ada 95 parselde bulunan 10 adet bağımsız bölümü ihale yöntemiyle satışa çıkardı. İşte TCDD evlerinin satış detayları...

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy Evleri 30 Haziran'da teslim!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor. 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak.

Erenköy Cadde Park teslim tarihi Haberi

Erenköy Cadde Park teslim tarihi

Cadde Park projesi, Anadolu Yakası içinde Erenköy'de yükseliyor. Erenköy Cadde Park iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Erenköy Cadde Park projesi, Aydoğan İnşaat tarafından inşa ediliyor. Erenköy Cadde Park kapsamında 54 konut bulunuyor. 


Erenköy Cadde Park satılık daire tipleri  3 oda 1 salon daireler 150 metrekare, çatı dubleksi daireler 282 metrekare olarak tasarlandı. 


Erenköy Cadde Park satış fiyatları metrekare birim olarak 6 bin dolar olarak belirlendi. Proje kapsamında 14 katlı tek blok bulunuyor. 


Erenköy Cadde Park teslim tarihi 16-18 ay sonrası olarak belirlendi. Erenköy Cadde Park kapsamında fitness salonları, sauna ve de 2 katlı kapalı otopark yer alıyor. 


Erenköy Cadde Park iletişim Tel: 0216 405 12 91

Erenköy Cadde Park iletişim Web: