18 / 05 / 2024

Erenler Belediyesi mahalle projeleri

Erenler Belediyesi mahalle projeleri

Erenler Belediyesi tarafından Merkez Mahalle Yavuz Selim caddesi arkasında kalan 1085 nolu sokakta 4.5 dönüm arazi üzerine yeni bir sosyal donatı alanı daha kazandırılıyor.

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

İzmit Belediyesi, Erenler'de arsa satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.

Erenler dönüşüm projesinin 2. etabındaki konutlar satışa çıkıyor!

Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı olan Nehir Konakları’nda 144 konut satışa sunuluyor. 

Akdeniz Belediyesi'nden 7 ayrı yere mahalle evi!

Akdeniz Belediyesi mahalle ve taziye evlerinin sayısını artırıyor. Vatandaşların talebi üzerine 7 ayrı yerde mahalle evi ve taziye evi yapılıyor. 

Erenler Belediyesi mahalle projeleri Haberi

Erenler Belediyesi mahalle projeleri

Erenler Belediyesi tarafından Merkez Mahalle Yavuz Selim caddesi arkasında kalan 1085 nolu sokakta 4.5 dönüm arazi üzerine yeni bir sosyal donatı alanı daha kazandırılıyor. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün seçim vaatleri içerisinde 50. Yılda 50 projeler kapsamında bulunan her mahalleye sosyal donatı alanları ve spor tesisleri projesi bir bir hayata geçiriliyor. İçerisinde kafeterya, açık otopark, basketbol sahası, fitness ekipmanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve toplamda 1 buçuk dönüm yeşil alanın olduğu tesis hizmete giriyor. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada, “Bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda 7’den 77’ye herkesin istifade edebileceği bir hizmeti daha yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Seçim öncesi vaad ettiğimiz gibi hizmet bizim işimiz. Sosyal alan ve spor tesislerini her mahallemizde hayata geçireceğiz”...