06 / 05 / 2024

erenler Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi ev yangını

erenler Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi ev yangını

Sakarya'nın Erenler ilçesinde apartmanın ikinci katındaki ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi 5082 Sokağı'nda Yavuz Ün'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

Sakarya Erenler'de 6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Kozluk Mahallesi 2419 ada, 155 parselde yer alan iş yerini 5 milyon 960 bin 422 TL'ye icradan satıyor...

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

İzmit Belediyesi, Erenler'de arsa satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

Sakarya Erenler'deki hal tesisleri 38.2 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler İlçesi'ne bağlı Erenler Mahallesi'ndeki hal tesislerini ihale ile satıyor. Satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Sakarya Erenler'de satılık gayrimenkul ihalesi 23 Mayıs'ta!

Sakarya Erenler Belediye Başkanlığı tarafından Erenler Mahallesi G24C04A1C pafta, 13355 sayılı parsel satılıyor. İhalesi 23 Mayıs'ta yapılacak..

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Muğla'daki tarihi Erenler Evi restore ediliyor!

Muğla’da Camikebir Mahallesi’nde ki Şahidi Camii’nin hemen yakınında bulunan, halk arasında ‘Erenler Evi’ ile ‘Şahidi’nin Evi’ olarak bilinen ve kaderine terk edilen iki katlı tarihi binanın kamulaştırılmasının ardından restore çalışmaları başladı.

İzmit Esenler Mahallesi'nde parke çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Erenler mahallesinde parke çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Erenler mahallesi Eray sokakta bir süre önce İZGAZ ve SEDAŞ çalışma yaptı.

erenler Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi ev yangını Haberi

erenler Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi ev yangını


Sakarya'nın Erenler ilçesinde apartmanın ikinci katındaki ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.


Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi 5082 Sokağı'nda Yavuz Ün'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti.


Yarım saatlik çalışmayla söndürülen yangın nedeniyle evde hasar...