02 / 05 / 2024

Erenler Üstgeçit Projesi ihalesi

Erenler Üstgeçit Projesi ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Mardin Dargeçit’e TOKİ geliyor! 240 ay taksitle ev sahibi olun

Mardin TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Mardin Dargeçit Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mardin Dargeçit 2022 konut fiyatları ne kadar?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Erenler Üstgeçit Projesi ihalesi Haberi

Erenler Üstgeçit Projesi ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje yarışması ile yeni yatırıma son şeklini verdikleri bilgisini paylaşan Pistil, proje ile bölgedeki yaya geçişlerini daha güvenli bir hale getireceklerini söyledi.


Proje Yapım İhalesine Çıkıyor

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Pistil, “Erenler ADA AVM mevkiinde bir üst geçit çalışmasını geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. Bu doğrultuda bir proje yarışması başlattığımızı duyurduk ve mimar arkadaşlardan proje çizmelerini istedik. Bu yarışma sonuçlandı ve yeni yaya üst geçidinin mimarisi belirlendi. Böylece proje ve ihale süreçlerini eş zamanlı olarak tamamladık. İnşallah bugün saat 11.00’da yeni projemizin yapım ihalesine çıkıyoruz” diye konuştu.


Yaya Geçişleri Daha Güvenli

Yeni Üst Geçit Projesi’nin fiziki yapısına dair de...