27 / 04 / 2024

eres istanbulda düzenlenecek

eres istanbulda düzenlenecek

Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı 24 - 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası’nda gerçekle

Dünya Kadastro Zirvesi 20 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek!

''Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre & Sergi (WCS-CE)'' etkinliğinde, Denge Değerleme olarak standı İstanbul'da, 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

Denizli'de Güvenli İskele Semineri düzenlenecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" semineri, Denizli’de düzenlenecek.

Kayseri Bünyan Meydanı yeniden düzenlenecek!

Doğal güzelliğe sahip Pınarbaşı Mesire alanını, daha bakımlı ve kullanışlı hale getirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bölgede çevre düzenlemesi yapacak. Bununla birlikte Bünyan Meydanı da yeniden düzenlenecek.

Bursa'da Ev ile Stil Fuarı düzenlenecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa işbirliğinde Bursa'da, alanında Türkiye'nin "ilk ve tek" fuar olan "Ev&Stil Fuarı" düzenlenecek.

Kocaeli'nde İdeal Ev ve Konut Fuarı düzenlenecek!

Kocaeli'nde "İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" düzenlenecek.Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek.

Silivri'de Doğalgaz Depolama projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Silivri'de Kuzey Marmara ve Değirmenköy Doğalgaz Depolama kapasite artırımı projesi için 30 Mart 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu üretimi için halk toplantısı düzenlenecek!

Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu ile ilgili proje için 31 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Pendik Aydos'ta 'Tapumuzu İstiyoruz' paneli 22 Mart'ta düzenlenecek!

22 Mart 2015 tarihinde Pazar günü saat 18.00'de Aydos Saz Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan Pendik'te İşgalci Değiliz Tapumuzu İstiyoruz Paneline Fi-KENTDER konuşmacı olarak katılıyor.

Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

SFC Entegre Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş tarafından; Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için 25 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için 24 Mart 2015 günü saat 14:00'te halk toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş'ta Yumurta Üretim Tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Arcem Hayvancılık Taşımacılık Tarım ve Gıda Sanayi Limited Şirketi tarafından; Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi için 12 Mart 2015 günü 15:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Esenler'de 22 Şubat'ta Malatya Gecesi düzenlenecek!

Esenler Belediyesi, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Esenler Şubesi ve Motif Vakfı işbirliğinde Esenler’de Malatya Gecesi düzenlenecek. Gece 22 Şubat'ta Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Adana'da Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Adana İpekyolu Enerji Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için 10 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

eres istanbulda düzenlenecek Haberi

eres istanbulda düzenlenecek

ERES 22. Uluslararası Konferansı kapsamında üniversitelerle birlikte gayrimenkul sektörüyle ilişkili kurum ve kuruluşların temsilcileri İstanbul’da buluşacak. Konferans katılımcıları dünyanın farklı noktalarında gayrimenkul alanında öne çıkan akımları aktarırken akademik çalışmalar çok boyutlu tartışmalara zemin hazırlayacak. Dört gün sürecek konferansta 17 tema altında 69 oturum yapılacak.


40’I AŞKIN ÜLKEDEN 400 KATILIMCI

Avrupa’da gayrimenkul alanında en saygın platformlardan biri olan ERES’in 22. Uluslararası Konferansı’nda gayrimenkul finansmanı, uluslararası gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul değerleme, kentsel dönüşüm, konut ve ticari gayrimenkul pazarları gibi farklı başlıklarda 426 katılımcı, 285 bildiri sunacak.


40’ı aşkın ülkeden 400’e yakın katılımcının hazır bulunacağı konferans, Dr. Kerem Yavuz Arslanlı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek. 25 Haziran 2015, Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak açılış töreninde, açılış konuşmacıları Prof. Dr. Abdullah Yavaş ve Prof. Dr. Vedia Dökmeci...