20 / 05 / 2024

eres konferansı 2015

eres konferansı 2015

Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22. Uluslararası Konferansında sektördeki sorunlarla birlikte kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini bir araya getirdi!

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

YEM Konut Konferansı gerçekleşti!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” YEM tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen, 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

YEM Konut Konferansı 24 Kasım'da!

Yapı Endüstri Merkezi’nin (YEM) 2010’dan bu yana her yıl düzenlediği Konut Konferansı’ 24 Kasım 2015 Salı 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Konut Konferansı 24 Kasım'da gerçekleşecek!

"Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle 24 Kasım 2015 tarihinde bu yıl altıncı kez düzenlenen Konut Konferansı'nda, sektör farklı perspektiflerden değerlendiriliyor.

AKATED Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı 28-30 Eylül'de!

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı tarafından 28-30 Eylül 2015 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center’da düzenleniyor.

Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak konferansı 8-9 Ekim'de!

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde “Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak” başlıklı bir konferans düzenliyor. Sektörün önde gelen isimleri bu konferansta buluşuyor.

Nurol GYO'dan Gayrimenkul Konferansı’na destek!

Nurol GYO, gayrimenkul alanında Avrupa’nın en büyük akademik kuruluşu European Real Estate Society (ERES) tarafından İstanbul’da düzenlenen 22. Ululararası Gayrimenkul Konferansı’na sponsorluk katkısı sağladı.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Soyak Avrupa Gayrimenkul Topluğu 22. Uluslararası Konferansı’na katıldı!

Soyak Holding, bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’na katıldı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

eres konferansı 2015 Haberi

eres konferansı 2015

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, Extansa İstanbul Genel Müdürü Özlem Gökçe, Cushman & VVakefield Başkanı Haluk Sur, PwC Gayrimenkul Sektörü Ülke Lideri Ersun Bayraktaroğlu ile AK Portföy Genel Müdürü Alp Keler birlikte kentsel dönüşümdeki yapılması gerekenleri konuştular. 


Türkiye'de kentleşmeden bahsederken deprem gerçeğini göz önüne alarak modern bir şehirleşme adına çalışmalara yön vermek gerektiğini belirten gayrimenkulcüler, Türkiye'de sürdürülebilir kentleşme için bina yenileme değil, sürdürülebilir bir kentsel dönüşüm gerçekleştirilmesinin kaçınılmaz olduğunu söylediler Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren ve istanbul'da 24-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22. Uluslararası Konferansında sektördeki sorunlarla birlikte kentsel dönüşümü masaya yatırdı. 

Konferans kapsamında "Turkish Real Estate Market" oturumunda konuşan Soyak Holding CEOsu Dr. M. Emre Çamlıbcl, kentsel dönüşümün...