02 / 05 / 2024

Eresin Otel İstanbul

Eresin Otel İstanbul

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren “Yeşillenen Oteller Sertifikası”nı 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

Müberra Eresin: Bazı bölgelere otel yapılmamalı

TÜROB Başkanı Eresin, "Bir otel yapılacağı zaman kuruldan onay çıksın. Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz" ifadelerini kullandı...

Taca İnşaat markalı konut inşa edecek!

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

Gayrimenkul sektörü her yönüyle değerlendirildi!

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Yeşillenen otellerin sayısı artıyor!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren 'Yeşillenen Oteller Sertifikası'nın 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

Eresin Otel İstanbul Yeşillenen Oteller Sertifikası aldı!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren “Yeşillenen Oteller Sertifikası”nı 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

Hacı Yılmaz Topaloğlu vefat etti!

Topaoğlu Şirketler Grubu Kurucusu ve Black Bird Otel İstanbul- Black Bird Otel Yalova Yönetim Kurulu Başkanı Trabzon-Of-Hayrat eşrafından hayırsever Hacı Yılmaz Topaloğlu vefat etti.

Beyoğlu'nda 22 milyon 950 bin TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan 213,50 metrekare yüzölçümüne sahip olan otel İstanbul Sulh Hukuk Mahkemleri Satış Memurluğu tarafından 31 Mart 2015 günü saat 11:30 ile 11:40 arasında ihale ediliyor.

Eresin Otel İstanbul Haberi

Eresin Otel İstanbul

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren “Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası”nı 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu. Eresin Hotels İstanbul’a Yeşillenen Oteller Sertifikası 26 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen “TUROB Geleneksel Aylık Toplantısı” sırasında Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa tarafından verildi.


TUROB tarafından 2009 yılında Bureau Veritas iş birliğiyle hayata geçirilen ve Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri’nin sayısını artırmayı hedefleyen proje, turizm sektöründe sürdürülebilir iş modellerine geçişi hızlandıran Sürdürülebilirlik Akademisi ile büyümeye devam ediyor. 

2015 yılında Yeşillenen Oteller Sertifikası almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu. Eresin Hotels İstanbul, sürdürülebilir turizmin önemli gereklerinden biri olan çevreye duyarlı tesis olma hedeflerine uygun çalışmaları ile  sertifikanın...