07 / 06 / 2024

Erfa Rezidans Turizm adres 

Erfa Rezidans Turizm adres 

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelenk tarafından kuruldu. 

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi açıldı!

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Ag Şişli Rezidans İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Şişli Rezidans İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Servet Güvendik tarafından 205 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde Mecidiköy'de kuruldu.

İzmir Denizatı Termal Turizm Tesisleri projesi başlıyor!

TETAŞ Turizm Endüstri Ticaret A.Ş, Denizatı Termal Turizm Tesisleri İzmir Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Köyü'nde 465 odalı ve 60 rezidans dairenin yer alacağı projeye başlayacak.

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Kübra Çakır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Sağlam Rezidans'ta kuruldu.

İronlife İnşaat Otomotiv Tekstil Canlı Hayvancılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İronlife İnşaat Otomotiv Tekstil Canlı Hayvancılık Turizm Limited Şirketi, Erdoğan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Kağıthane, Nef 163 Rezidans'ta kuruldu.

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salman Eybek tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Ekinci Rezidans Kat:1'de kuruldu.

Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Fatih Öztürk, Sezai Karayaka tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Zeytinburnu Beyaz Rezidans'ta kuruldu

Erfa Rezidans Turizm adres  Haberi

Erfa Rezidans Turizm adres 

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller,...