04 / 05 / 2024

Ergan Dağı Kayak Merkezi ne zaman hizmete açılacak

Ergan Dağı Kayak Merkezi ne zaman hizmete açılacak

Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne ziyarette bulunan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gerçekleştirilen ziyarete Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve ilgili kurum amirleri eşlik etti

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Ordu'da bungalov evler yenileniyor!

Ordu'da özellikle kayak severler tarafından tercih edilen bungalov evler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonuna hazırlanıyor. 

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi Bakanlık'a devredildi!

Kütahya Gediz'de yer alan Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredildi. 

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta'da, Toros Dağları'nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde imar planı çalışmaları bitti. Kayak Merkezi'nde, turizmin 12 aya yayılması amaçlanıyor.

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta’da, Toros Dağları’nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi’nde imar planı çalışmaları tamamlandı.

Ardahan Yalnızçam Dağı'na kayak tesisi yapılacak!

Ardahan'daki Yalnızçam Dağı'na 6,2 milyon avroluk turizm projesi geliyor. Avrupa Birliği (AB) desteğinde yapılacak, 3 kilometrelik modern telesiyej hattına sahip tesis ile bölge cazibe merkezi olacak.

Sinpaş Altınoran'daki kayak merkezi çocukların yeni gözdesi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran, sömestir tatilinin gelişiyle beraber çocukların ve ailelerinin uğrak yeri oldu. Sadece Altınoran’da yaşayanların değil Ankaralı’ların da ilgi odağı olan, Türkiye’deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland ve Extramland çocuk

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Ergan Dağı Kayak Merkezi ne zaman hizmete açılacak Haberi

Ergan Dağı Kayak Merkezi ne zaman hizmete açılacak

Ergan Dağı Kayak Merkezinde devam eden çalışmaları ile kış sezonu hazırlıklarını yerinde inceleyen Vali Süleyman Kahraman, çalışmaların tamamlanması açısından yaz sezonunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, Ergan Dağı Kayak Merkezinin tam anlamıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için çalışmaların tamamlanması talimatını...