03 / 05 / 2024

Ergene Marmaracık Gölet Mesire Alanı yenilenecek mi

Ergene Marmaracık Gölet Mesire Alanı yenilenecek mi

Ergene Marmaracık Göleti Mesire alanına yürüyüş yolları, oturma alanları, 1 restaurant, 2 WC, otopark alanları, 2 adet çocuk oyun grubu, piknik masaları, barbeküler yapılacak.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Niğde'de sit alanına gölet yapılması TBMM gündeminde!

Niğde Kayırlı köyündeki peri bacalarının yer aldığı sit alanına gölet yapılmasına izin verilme sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Başakkent Gölet fiyat bilgisi!

Başakkent Gölet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen proje 14 bloktan oluşuyor. 

Ergene Marmaracık Gölet Mesire Alanı yenilenecek mi Haberi

Ergene Marmaracık Gölet Mesire Alanı yenilenecek mi


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Ergene Marmaracık Göleti Mesire alanında çalışmalarını hızlandıran ekipler, buraya yürüyüş yolları, oturma alanları, 1 restaurant, 2 WC, otopark alanları, 2 adet çocuk oyun grubu, piknik masaları, barbeküler ve kent donatı elemanlarını yapacağını bildirdi.


Yetkililer alanda yapılan çalışmalarda çocuk oyun grupları, 4500 m2 parke kilit taşı, 3000 metrelik bordür döşemesi ile yolların tamamlandığını ve istinat duvarının temelinin atıldığını açıkladılar. Gölet temizliğine de en kısa sürede başlanacağını bildiren yetkililer, alandaki tesislerin yapımı için de hazırlıkların sürdüğünü kaydettiler.



Tekirdağ Büyükşehir...