21 / 07 / 2024

erginler mersin otel projesi

erginler mersin otel projesi

Erginler Petrol Ürünleri Nak. Oto. İnş. ve Malz. Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Mersin Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi'nde 155 odalı otel projesi yapılacak.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Mersin Grand Boss Suit Otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir otel, kapılarını, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, mesai bitimi sonrası hastaneden evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

Mersin'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Mersin İli, Akdeniz İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 7 milyon 640 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mersin Tömüklüler otel yatırımı bekliyor!

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

Mersin Büyükşehir'den otel konforunda barınak!

Sahipsiz dostların daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, mevcut barınağa ek olarak Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi kuruyor.

Mersin AMATEM hizmete açıldı!

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin yoğun çalışmaları sonucunda tamamlanan 5 yıldızlı otel konforundaki AMATEM, hizmet vermeye başladı.

erginler mersin otel projesi Haberi

erginler mersin otel projesi


Erginler Petrol Ürünleri Nak. Oto. İnş. ve Malz. Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Mersin Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi'nde 155 odalı otel projesi yapılacak. Erginler Otel projesi 5 bin 128 metrekare alanda inşa edilecek.


Erginler Erdemli otel projesi zemin+8 kat olarak planlandı. Otopark ve yüzme havuzunun olacağı projenin 50 metre doğusunda Töbank Tesisleri yer alıyor. Proje 26 ayda tamamlanacak. 


Yaklaşık 10 milyon TL bedelle yükselecek olan projenin alanı çevre düzeni planına göre Kentsel Yerleşil Alan ve Turizm Tesis Alanı sınırında yer alıyor.



Gülcihan...