28 / 04 / 2024

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.



Köknar Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mersin'deki yeni yatırımı için start verdi. Söz konusu proje Yenişehir'de yükselecek.

90 oda kapasiteli otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Arsa alanı 2 bin 813 metrekare olarak belirtilen söz konusu otel projesi Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Menteş Mahallesi, Yapı mevkii 7626 Ada / 8 Parsel üzerinde yükselecek.

KÖKNAR TURİZM'İN YENİ OTELİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK? 

Paylaşılan detaylara göre Köknar Turizm'in Mersin Yenişehir'de inşa edeceği yeni oteli 300 günde tamamlanacak. Yapılacak çalışmalar kapsamında söz konusu proje alanı üzerinde şu anda mevcutta bulunan yapılar yıkılacak ve inşaat çalışmalarına başlanacak.,

Mersin Yenişehir e 90 odalı yeni otel geliyor!

İnşaat çalışmalarının yılda 12 ay, ayda 25 gün ve günde 8 saat olacak şekilde gerçekleştirileceği otelin inşaatında 50 personel çalışacak.


KÖKNAR TURİZM'İN MERSİN'DEKİ OTELİ NEREDE?

Köknar Turizm'in Mersin'de yeni otelinin proje alanına en yakın konutlar 50 metre mesafede bulunuyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre söz konusu proje alanının batı tarafında bitişik parselde akaryakıt istasyonu bulunurken, otelin Mersin İl Merkezine yaklaşık uzaklığı ise 5 kilometre olarak belirtildi.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Mahmutbey'e 195 odalı yeni otel geliyor!

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!


Geri Dön