28 / 04 / 2024

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 



Türkiye’nin en köklü markası olarak kusursuz tasarım ve hizmet anlayışını yaşam ve moda stilinden sonra turizm sektörüne yansıtan Vakko, 2. Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

Vakko, İstanbul’da kültür-sanat, moda ve sosyal hayatın merkezi Nişantaşı’nda konuklarına kişiye özel deneyimler sağlayan Vakko Hotel & Residence Istanbul projesinin ardından ikinci otel açılımını, Boğaz’ın en güzel noktasında konumlanan Sumahan on the Water ile yapıyor.

Çengelköy'de, 19. yüzyıldan kalma eski bir Osmanlı fabrikasından dönüştürülen ve Boğaz’ın hemen kıyısında kemerli pencereleri, taş duvarları ve kendi özel iskelesi ile ayrıcalıklı bir yapı olarak dikkat çeken Sumahan on the Water, yakın zamanda Vakko Hotel & Residence Sumahan olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu eşsiz lokasyonda, ayrıca misafirler Vakko L'Atelier'nin sağladuğı keyifli anların tadını çıkarabilecekler.

Vakko dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

İSTANBUL BOĞAZI'NIN KIYISINA YEPYENİ OTEL

Konuyu değerlendiren Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, “Vakko Hotel & Residence Sumahan ile bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz" dedi.

Boğaz’ın tüm güzelliklerine hakim bu muhteşem yapının, İstanbul’u ziyaret eden ve burada konaklayan herkesin hafızasında unutulmaz hatıralarla kalacağına emin olduklarına dikkati çeken Cem Hakko, "Dolayısıyla burayı sadece ikinci otelimiz olarak değil, İstanbul’a değer katan bir armağan olarak görüyoruz." diye belirtti.

Vakko Hotel Residence Nişantaşı projesinde de imzası olan Fransız mimarlar tarafından, yapının mimari DNA’sı ve orijinal dokularına sadık kalınarak tasarlanacak olan otel, eşsiz Boğaz manzarasına hakim 12 adet konforlu yaşam alanıyla, kısa ve uzun dönem konaklamak isteyen misafirlerine özel kulüp sistemi ve Vakko dünyasının ayrıcalıkları ile çok özel bir İstanbul deneyimi sağlayacak. Otel içerisinde Vakko L’Atelier, Club Privee, Bistro Bar gibi Vakko şıklığını yaşatan alanlar da bulunacak.

2024 MAYIS'TA AÇILACAK

Geçmişin romantizmini, zamansız Vakko çizgisi ve işlevsel, modern lükslerle buluşturacak olan Vakko Hotel & Residence Sumahan’ın, sakinlikten keyif alanlar için, şehrin içinde ama kaosundan uzakta, Vakko imzasıyla yeniden tasarlanmış çok özel bir otel olarak Mayıs 2024 tarihinde konuklarına kapılarını açması planlanıyor.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

TCMB açıkladı: Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 399 milyar 670 milyon TL'si konut!

Panora GYO 2023'ün ilk 9 ayında 231.09 milyon hasılat elde etti!


Geri Dön