27 / 04 / 2024

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 



Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda yükselecek.

Anda Barut Collection Genel Müdürü Cem Karacan, "52 yıl önce ilk otelini açarak Akdeniz’de turizm anlayışını değiştiren markalardan biri olan Barut Hotels, yarım asrı geçen tecrübesini artık Ege’ye taşıyacak. Bölgenin prestij simgesi olacak olan bu yatırımımız Türk turizmindeki yeni bir aşama olacak.'' dedi.

Didim’deki yatırımın bölge halkında büyük bir heyecan oluşturduğunu söyleyen Cem Karacan, aynı zamanda gıda eko sistemi kurduklarını belirtti. Otelin yanı sıra, 800 personelin konaklayacağı 300 odalı lüks bir lojman da inşa edilecek. Bu sayede bölgedeki istihdam olanakları daha da artacak.

Turizmde 150 Milyon Euro yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

200 DÖNÜMLÜK DOĞAL GÜZELLİKLERİN İÇİNDE YÜKSELİYOR!

200 dönüm doğal güzellik içerisinde konumlanacak olan Anda Barut Collection, konuklarına rahatlıkla nefes alabilecekleri geniş ve ferah bir alan sunmanın yanı sıra,  İzmir  ve Bodrum havalimanlarına olan yakınlığıyla da ulaşım kolaylığı sağlıyor. 

Anda Barut Collection, konuklarının rahat etmeleri ve tüm deneyimleri yaşayabilmeleri için üç ana bölüme ayrılacak.  Anda Barut Collection'da, yetişkinler için özel olarak tasarlanmış alanlar yer alacak. Geniş odalar, gurme restoranlar, büyüleyici deneyimler ve sağlık, spor ve lüks alanları bulunacak.

Turizmde 150 Milyon Euro yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

ÇOCUKLU AİLELER İÇİN YENİ BİR TATİL DENEYİMİ OLACAK!

Anda Barut Collection, çocuklu aileler için tatil deneyimini yeniden hayal ederek ince ayrıntıya kadar düşündü. Otel içinde; bölgenin en büyük su parkı ve panayır alanı bulunan eğlence parkı, çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitici aktiviteler ve güvenli oyun alanları bulunuyor. Bu alanlar, çocukların enerjilerini en etkili şekilde harcayabilecekleri, aynı zamanda öğrenirken eğlenebilecekleri bir ortam sağlıyor.

Ailelerin hem rahatlayabilecekleri hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri tüm olanakları sunan bu bölümler, çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

Anda, sadece lüks bir konaklama deneyimi sunmakla kalmıyor aynı zamanda konukların kendi gastronomik yolculuklarına çıkmalarını da sağlayacak. Dikkatle seçilmiş organik ürünlerle hazırlanan çeşitli menülerle, doğanın en saf lezzetlerini misafirlerin sofralarına getirmeyi amaçlıyor. Modern mutfak teknikleri ile yerel malzemelerin mükemmel kombinasyonuyla, sağlıklı yemeğin sanatını yeniden tanımlıyor.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Geri Dön