29 / 04 / 2024

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.



Hayata geçirdiği konut projeleriyle adından söz ettiren Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı.

Athena Yapı İnşaat Turizm'in Mersin'deki yeni otel yatırımı 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak. Söz konusu projede 150 odalı 5 yıldızlı otel, 60 adet apart ve 1 iş yeri yer alacak.

Maliyetiyle dikkat çeken proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu otel yatırımı için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Athena Yapı İnşaat Turizm'in otel projesi Mersin Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, 374 ada 2 ve 3 parseller üzerinde inşa edilecek. 

Arsa alanı 20 bin 37 metrekare olarak açıklanan otel projesi 8 blok olarak yükselecek.

Athena Yapı dan Mersin e 5 yıldızlı otel geliyor!

300 GÜNDE TAMAMLANACAK

Athena Yapı İnşaat Turizm'in Mersin'deki otel projesinin inşaatı 300 gün sürecek. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasında sonra apartlar ve otel müşteri kabulüne başlayacak. Ayrıca söz konusu projenin inşaat çalışmalarında 50 personel istihdamı sağlanacaktır.

ATHENA YAPI İNŞAAT'IN YENİ OTEL PROJESİ NEREDE?

Athena Yapı İnşaat Turizm'in otel projesine 100 metre mesafede kuzeyinde, batısında ve doğusunda konutlar yer alıyor. Söz konusu proje alanı Mersin İl Merkezine yaklaşık olarak 28 kilometre mesafede olup, güneybatısında kuş uçuşu yaklaşık 8 kilometre mesafede Erdemli İlçesi, kuzeyinde kuş uçuşu yaklaşık 1,5 kilometre mesafede Tömük Mahallesi yer alıyor. 

 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!


Geri Dön