04 / 05 / 2024

ergn evler satışları

ergn evler satışları

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Mimar Osman Ergin, Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi.

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Öniz 500 Evler satışta! Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar?

ASM Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Öniz 500 Evler projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de hangi konut tipleri var? KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Müstakil konut satışlarına pandemi etkisi!

Koronavirüs salgını sonrasında ilgi odağı olan müstakil ev satışlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Bu dönemde müstakil evler ve prefabrik ev satışları iki kat arttı. 

İzmir Alaçatı Alavela'da satışlar devam ediyor! 1 milyon 300 bin TL'ye!

Satışlarına devam eden projede son 2 villa kaldı. Toplam 17 adet evden oluşan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor. Projede evler 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler'de konut satışları durduruldu mu?

İhlas Yapı İstanbul ili Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulaması hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bizim Evler 7'de satışlar yarın başlıyor!

Bizim Evler 7 yarın satışta Bizim Evler 7 projesinde avantajlı ön talep toplama süreci bugün sona eriyor. Yarın satışlarına başlanacak proje için şu ana kadar üç binin üzerinde müşteri adayına bilgi verildi.

Bizim Evler 7 Ispartakule'de satışlar ay sonu başlayacak!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde satışların ay sonu başlaması hedefleniyor.

Tuzla Lokum Evler 3. Etap satışları başladı!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Tuzla Lokum Evler projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Tuzla Lokum Evler 3. Etap satışları başladı.

Lokum Evler projesinde ön satışlar çifte indirimle başladı!

Lokum Evler'de aldat kira gibi olmayacak Sabiha Gökçen Havaalanı'nın çok yakınında hayata geçirilecek 'Lokum Evler' projesinde ön satışlar çifte indirimle başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 235 bin liradan başlıyor.

ergn evler satışları Haberi

ergn evler satışları

Satışı devam eden ergin Evler'in yeni etabında, 190 metrekareden 800 metrekareye kadar 62 daire ve 12 villa yer alıyor. Komşuluk ünitesi tabir edilen ortalama 30'ar ailelik parçaların, master plana göre bir araya gelmesi, projenin ayrıcalıkları arasında. Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki evlerden şehir merkezine ulaşım 15 dakika. Giizelyalı Feribot İskelesi'ne 10 dakika uzaklıkta ve çevre yolu bağlantısının yanı başında olan Ergin Evler, etrafı ağaçlarla ve doğal sınırlar ile çevrilmiş zengin bir panoramaya sahip. Projede dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmayı tercih ediyor. 


Mimar Osman Ergin, "Konut projemizde en önemli şey peyzaj. Bursalı olup da tarihi 2 katlı cumbalı evleri, bu evlerden oluşan mahalleleri ve buralardaki komşuluk ilişkilerini hatırlamayan yoktur. Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi. 


Sabah...