07 / 05 / 2024

Ergün Çalış

Ergün Çalış

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ergün Çalış, Memet Tuncil ve Tunç Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Avcılar 'da kuruldu.

'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalı' diyen Ergün Atalay’dan vergi düzenlemesi talebi!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 'çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı' diyerek vergi dilimlerinin düzenlenmesini talep etti.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Mimarlık,“Tasarım Merkezi” oldu!

Ergün Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Tasarım Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Ergün Mimarlık, kurulduğu yıldan itibaren konut, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi geniş bir yelpazede mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veriyor.

Ergün Mimarlık çevre dostu projelere imza atıyor!

Ergün Mimarlık, 1995 yılında kurulduğu günden itibaren farklı ölçeklerde konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, sosyal ve kültürel tesisler gibi geniş bir yelpazede  hizmet veriyor. 

Ergün Turan: 6 yılda 400 bin konut yapacağız!

Ekonomist Dergisi yazarlarından Levent Gökmen Demirciler Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile söyleşi gerçekleştirdi. Turan, Türkiye genelinde 72,5 milyon metrekarelik alanda dönüşüm çalışması yaptıklarını ifade etti.

Ergün Turan: Mega projelere de sertifika için çalışıyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sertifikalarının mega projelerde kullanılması için de çalıştıklarını dile getirdi.

Ergün Turan Eskişehirspor Stadı'nı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir'de 35 bin kişilik stattaki çalışmaları inceledi.

Mehmet Ergün Turan Malatya şantiyelerinde incelemeler yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Malatya şantiyelerinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi aldı.

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Ergün Turan Rize'deki kentsel dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Ergün Turan, Rize’de yürüttüğü projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin çok iyi noktada olduğunu söyledi.

Ergün Turan Esenboğa Külliyesi'nin son durumunu inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile birlikte Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan inşaat çalışmaları devam eden Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını ziyaret etti.

Ergün Çalış Haberi

Ergün Çalış

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ergün Çalış, Memet Tuncil ve Tunç Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Avcılar'da kuruldu.


Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...