06 / 05 / 2024

Ergün Kılıç

Ergün Kılıç

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ işbirliğinde yapılan ve kayısıyı anımsatan objelerin kullanılacağı Malatya Arena'ya, kentin değerlerinden birinin adının verilmesi isteniyor. İşte konuyla ilgili açıklamalar...

Tüketici derneği uyarıda bulundu! Havale ve EFT yaparken dikkatli olun!

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT veya havale yolu ile para gönderen tüketicilere yönelik uyarı yaptı. "Havale veya EFT, ödemelerin yapıldığının bir kanıtıdır. Yapılan açıklama kısmına önem verilmez ise herhangi bir uyuşmazlık ve konunun yargıya taşınması durumunda tüketicileri

Yazlıklardan kışlık evlere dönüş başladı!

Yaz mevsiminin yavaş yavaş sona ermesiyle yazlıklarda yaşanların kışlık evlerine dönüşü başladı. Uzmanlar yazlık evlere veda ederken evlerin korunması gerektiğini söylüyor.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Ergün Mimarlık çevre dostu projelere imza atıyor!

Ergün Mimarlık, 1995 yılında kurulduğu günden itibaren farklı ölçeklerde konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, sosyal ve kültürel tesisler gibi geniş bir yelpazede  hizmet veriyor. 

TOKİ İzmir Kınık kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir’in Kınık İlçesi’nde hayata geçirilen projede 137 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

İzmir Kınık Poyracık imar planı askıda!

İzmir Kınık İlçesi, Poyracık Mahallesi'nde Sağlık Alanı, Spor Tesis Alanı, Park ve Yeşil Alan amaçlı imar planı askıya çıkarıldı...

Ergün Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergün Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sibel Ergün ve Ahmet Ergün ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

İzmir Kınık Türkcedit imar planı askıda!

İzmir Kınık İlçesi, Türkcedit Mahallesinde bulunan 469 bin 382 metrekarelik parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Ergün Kılıç Haberi

Ergün Kılıç

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde geçen sene yapımına başlanan ve kayısıyı anımsatan objelerin kullanılacağı Malatya Arena'ya, kentin maddi ve manevi değerlerinden birinin adının verilmesi isteniyor.


Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, kentin ileri gelenlerinin aynı fikirde olduğunu, stada verilecek ismin Malatya'yı temsil etmesi gerektiğini söyledi.


Stadyumun Malatya'yı maddi ve manevi anlamda temsil eden bir isim oması arzusunda olduklarını belirten Kılıç, "Stadın ismi her müsabakada ulusal ve yerel basında geçiyor. Bu yüzden Malatya'yı temsil eden bir ismin buraya daha yakışacağının doğru olacağı kanaatindeyim. Bununla ilgili de ilerleyen zamanlarda milletvekillerimizle Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yle görüşüp konuyu Gençlik ve Spor Bakanımıza iletip gerekirse Başbakanımıza iletmeleri yönünde görüşmelerimiz devam edecek" diye konuştu. 


Kılıç, isim belirleme noktasında Malatya'daki...