30 / 04 / 2024

Ergun Özen

Ergun Özen

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Türkiye 'nin nüfus artışı, gelişen ekonomisi ve kaliteli konut sayısının yetersizliğiyle, inşaat sektörünün hızlı geliştiği bir ülke olduğunu söyledi.

Zeki Kıvanç: İmar sorunu yeni yatırımları engelliyor!

Garanti Anadolu Sohbetleri kapsamında konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Adana'nın sahip olduğu dinamizmi gerçek bir atılıma dönüştürmesi halinde, dünyanın özgün metropollerinden biri haline gelebileceğini kaydetti.

İmar Adana'nın öncelikli sorunu!

Ergun Özen: Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Adana'nın sahip olduğu dinamizmi gerçek bir atılıma dönüştürmesi halinde, dünyanın özgün metropollerinden biri haline gelebileceğini kaydetti.

Ali Ağaoğlu, Mark Zuckerberg gibi krediyle ev alır mıydı?

Ali Ağaoğlu, Facebook'un patronu Mark Zuckerberk'in mortgage kredisiyle ev almasını değerlendirdi. Vatan gazetesi yazarı Ercan İnan'ın sorusunu cevaplayan Ağaoğlu, "Bizim kültürümüzde yok ancak adamların kültüründe bu var" dedi

Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza nereli? Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza kimdir?

Garanti BBVA bağımsız yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Garanti BBVA yönetim kurulu başkan vekili Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kaçak Özen tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Özen Kuzu: Başımıza meteor düşmediği kaldı yine de hedeflerimizi yakaladık!

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Gözen Yurt İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gözen Yurt İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Umut Özen: Manavgat'ın alt yapısı çürümüş!

Antalya İleri Gazetesi'nin yazarlarından Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'nın Manavgat ve Alanya İlçeleri'ndeki yapı eksiklikleri dile getirdi. İşte Umut Özen'in o yazısı...

Özen Kuzu: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

Deprem kuşağında olduğu her fırsatta dile getirilen ülkemizde kentsel dönüşüm konusunun büyük önem taşıdığının altını çizen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yapılan binaların blok bazlı değil ada bazlı olması gerekiyor." dedi.

Dünyanın ilk yüzen tüneli Norveç'te inşa ediliyor!

Norveç Karayolları Teşkilatı, Statens Vegvesen, Norveç fiyordlarında sürüş süresini yarı yarıya azaltacak dünyanın ilk yüzen tünelinin yapımını planlıyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Bursa Kefensüzen Camii yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Han döneminde yaptırılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Doğanbey Mahallesi’ndeki Kefensüzen Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore ediliyor.

Özen Kuzu, 15 Temmuz'u değerlendirdi!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilen darbe girişimini yorumladı. İşte Kuzu'nun gündem yorumu...

Ergun Özen Haberi

Ergun Özen

Garanti Anadolu Sohbetleri'nin 97'ncisi, 'Dünya Kenti Olma Yolunda Adana' temasıyla Adana Sheraton Oteli'nde gerçekleştirildi. Adana Sanayi Odası'nın desteğiyle gerçekleştirilen etkinliğe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ile çok sayıda işadamı, bürokrat, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Garanti Anadolu Sohbetleri kapsamında 12 yılda 67 ilde 96 toplantı yaptıklarını aktardı, 


'BÜYÜK MALİ ÇALKANTI YAŞANMAZ' 

Türkiye'nin nüfus artışı, gelişen ekonomisi, yüzde 80'lere varan yüksek şehirleşme oranı ve kaliteli konut sayısının yetersizliğiyle inşaat sektörünün hızlı geliştiği bir ülke olduğunu anlatan Özen, "Zengin tarım potansiyeli ve sanayi faaliyetleriyle gelişme merkezi olarak karşımıza çıkan Adana, nüfus artışı hızı en yüksek illerden biri haline geldi. Bu da yatırımcıların şehre yönelimini arttırıyor" dedi. Katılımcılara seslenen İstanbul Bilgi...