02 / 05 / 2024

ergün turan inşaat sektörü açıklaması

ergün turan inşaat sektörü açıklaması

SABAH gazetesinin düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın ardından Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın ev sahipliğinde inşaat sektörünün dev isimleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Ergün Turan Fatih projelerini anlattı!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı olan TOKİ Başkanı Ergün Turan Fatih’in yeniden cazip bir konut alanı olarak konumlanmasını istiyor. Ergün Turan Fatih için planladığı projelerini anlattı... 

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm zorunluluktur!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Özellikle ticaretin artması, yaşamın risksiz ve daha güvenli olması için kentsel dönüşüm zorunluluktur" açıklamasını yaptı.

İnşaat sektörünün milli gelirdeki payı yüzde 30'a ulaştı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan inşaat sektörünü değerlendirdi. Sektörün milli gelir içindeki payının yüzde 30'a ulaştığını bilgisini verdi.

Ergün Turan, Karaman'daki inşaatları inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman’da yapımı devam konut projelerinde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan, Konya inşaatlarında incelemeler yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Konya’da yapımı devam konut ve hastane projelerinde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan: Kentsel dönüşümde mantalite yenilenmeli!

Kentsel dönüşümde bir mantalite yenilemesi yapılması gerektiğine dikkat çeken TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Türkiye için deprem konusunun çok önemli olduğunu vurguladı.

ergün turan inşaat sektörü açıklaması Haberi

ergün turan inşaat sektörü açıklaması

Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak’ın ev sahipliğinde inşaat sektörü akşam yemeğinde bir araya geldi. Albayrak, “Bizi diğer medya gruplarından ayıran millet sevgisi” dedi

SABAH gazetesinin düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın ardından Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın ev sahipliğinde inşaat sektörünün dev isimleri akşam yemeğinde bir araya geldi.




DÖNÜŞÜMÜN ARKASINDAYIZ


Çırağan Sarayı'nda düzenlenen yaklaşık 50 kişinin katıldığı yemeğin açılışında kurultaya katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Serhat Albayrak, "Turkuvaz Medya Grubu olarak diğer gruplardan farkımız, kârlılık gözetmeksizin ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi ve millet sevgimizdir. Bütün çalışma arkadaşlarımın bakış açısı da budur. Milletimizin daha konforlu hayat sürmesi, daha sağlıklı evlerde yaşaması tek temennimizdir. Kentsel dönüşüm sürecinin arkasındayız. Allah korusun, İstanbul'da yarın bir deprem...