02 / 05 / 2024

erguvan ve demirbaş ortaklığı

erguvan ve demirbaş ortaklığı

WBahçe, Loft Dragos ve WRoof projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, Avlu Kurtköy projesi için bugün Bebek Chilai'da basınla bir araya geldi...

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirbaş tarafından kuruldu.

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 247 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Migros 73 Makro Marketi satın aldı!

Migros, 73 adet Makro Market mağazasını kiralama ya da kira sözleşmelerinin devri yoluyla ve demirbaşlarının satın alınması suretiyle ve devralınması amacıyla sözleşme imzaladı...

Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı'ndan 2 yeni proje geliyor!

Kurtköy'de konut projeleri hayata geçiren Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı bölgede 2 yeni proje inşa edeceğini açıkladı. 

Demirbağlar İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağlar İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Demirbağ tarafından kuruldu.

Kurtköy Erguvan Premium kimin?

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Erguvan Premium projesi 284 konut ve 10 dükkandan meydana geliyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na yürüme mesafesinde bulunuyor...

Aidat ve demirbaş ödemesinde mülk sahibinin sorumluluğu!

İsmail KİBİCİ “Site ve Apartman Genel Gider ve Demirbaş Aidatlarından Esasen Mülk Sahiplerinin sorumlu olduğunu “ belirterek “ Mal sahibi ile kiracı arasında düzenlenecek kira sözleşmelerine “ dikkat çekmektedir.

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Masum Çevik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Demirbaş ile Tunzala Ashrafova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Erguvan İnşaat’tan konutta peşinat kolaylığı!

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi sonrası Türk ekonomisini ve konut alıcısını desteklemeye yönelik adım atan şirketlerden olan Erguvan İnşaat, projelerinde peşinat kolaylığı sağlıyor

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

erguvan ve demirbaş ortaklığı Haberi

erguvan ve demirbaş ortaklığı


Bugün basınla bir araya gelen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Avlu Kurtköy projesinin detaylarını ve Kurtköy bölgesini anlattı.


Avlu Kurtköy projesi 189 bin liradan satışa sunuldu!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığının dördüncü projesi olan Avlu Kurtköy projesi 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 45 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje avlu tipinde tek blok halinde yükseliyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Avlu Kurtköy projesinde daire fiyatları 189 bin lira ile 498 bin lira arasında değişiyor.


Avlu Kurtköy projesinin haberleri için tıklayınız!


Kurtköy'e arz fazla!


Kurtköy bölgesini değerlendiren Sefa Demirbaş, "Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dolayı imar sınırlamasının düşük tutuluyor....