07 / 05 / 2024

Erhan Boysanoğlu bahçeşehir projeleri

Erhan Boysanoğlu bahçeşehir projeleri

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi ile 0212 663 25 75 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede konut, ofis, otel ve hastane yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Luxist Bahçeşehir fiyat listesi!

Luxist Bahçeşehir fiyat listesi henüz netleşmedi. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 67 bin 300 metrekare, inşaat alanı ise 398 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri Projesi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri projesi bu yılın sonunda başlayacak. Luxist Bahçeşehir Evleri'nde 630 daire, 380 mağaza, hastane, otel ve ofis alanları olacak...

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Erhan Boysanoğlu bahçeşehir projeleri Haberi

Erhan Boysanoğlu bahçeşehir projeleri

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Bölgede çok sayıda konut inşa eden Mesa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını belirtti. KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’e gelmesiyle bölgede yoğunluğun arttığına dikkat çeken Boysanoğlu, “Bölgede 16 bin olan konut sayısı 25 bini aştı. Biz böyle hayal etmemiştik. Mesa – Nurol ortaklığının Bahçeşehir’de yaklaşık 180 bin metrekare arazisi daha var. Ancak artan yoğunluk nedeniyle çalışmalarımızı durdurduk” dedi.


KİPTAŞ: “Plan tadilatı yapmadık”

Boysanoğlu’nun bu açıklamalarını değerlendiren KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım şunları söyledi: “Mesa Bahçeşehir’i Turgut Özal zamanında Emlak Konut kanalıyla kendisi planlamıştı. Biz o zaman Emlak Konut’un nasıl batırıldığını çok iyi biliyoruz. Araziyi...