05 / 05 / 2024

erhan çelik kim

erhan çelik kim

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Beyoğlu Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aksu tarafından kuruldu.

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Keskin tarafından kuruldu.

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Çeliksoy Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Tekstil Mimarlık Mühendislik Mühendislik İthalat İhracat San. Tic. Ştd. Şti kuruldu

Çeliksoy Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Tekstil Mimarlık Mühendislik Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erhan Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ezeoğlu İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezeoğlu İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Erhan Çelik ve İbrahim Atmaca ortaklığında 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erhan Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi'nde kuruldu.

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı!

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.

Gülben Ergen Erhan Çelik'le ayrı evlerde yaşadığı iddialarını yalanladı!

Geçen Eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen: Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz!

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

erhan çelik kim Haberi

erhan çelik kim

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.


Eski eşi Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka bir adamla aynı evde yaşayamaz' çıkışının ardından Erhan Çelik'in Gülben Ergen'in yan dairesinde kaldığı iddia edilmişti.

Önceki gün bebek'te arkadaşlarıyla kahve içerken görüntülenen Ergen' ayrı ev' iddialarını yalanlayarak " Erhan benim eşim. Yan dairemde de oturmuyor, öyle bir şey yok. Biz bir aileyiz ve insanların bunu bilmesi gerekiyor"...