29 / 04 / 2024

Erhan Enver Ozan

Erhan Enver Ozan

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Kenan Doğulu Ozan Doğulu'nun Kanlıca'daki yalısına taşındı!

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, yıllardır Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısında oturan Ozan Doğulu’nun evine taşındı...

Kenan Doğulu ile Ozan Doğulu evlerini değiştirdi!

Beykoz Acarkent’teki evini üçüncü çocuklarını bekleyen Ece-Ozan Doğulu çiftine veren Kenan Doğulu, artık eşi Beren Saat’le birlikte Ozan Doğulu’nun Kanlıca’daki Boğaz’a nazır evinde oturuyor.

Enver Demirel Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin toplantısına katıldı!

Ankara'nın gelişen ilçesi Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği 'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Erhan Boysanoğlu: Konut balonunu arsa fiyatları şişiriyor!

İnşaatçıların yarıya yakını, konut fiyatlarında balon riski doğduğunu düşünüyor. Konut üreticisi Mesa Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’na göre konuttaki balonu, geometrik artan arsa fiyatları şişiriyor.

Akmerkez GYO'da Erhan Öner'in yerine Murat Gigin atandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde yönetim kurulu üyesi Erhan Öner'in istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliğine Murat Gigin'in atandığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Erhan Boysanoğlu: İhtiyaca göre ev yapılmıyor!

Ankara Ticaret Odası'nın yayın organı Ekonomik Denge Dergisi'ne konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 'konutta balon riski var mı' tartışmasını değerlendirdi. Boysanoğlu, hâlâ ciddi bir konut ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ozan Balaban Yönetim Katı programına katılacak!

BLOOMBERG HT Ekonomi Koordinatörü Özlem Dalga, iş dünyasını yöneten isimleri ağırladığı "Yönetim Katı"nda yine özel bir röportaja imza atacak. Programın bu haftaki konuğu, Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban...

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu kentsel dönüşüme hazır. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı kentsel dönüşüm için Ankara'ya gidiyor.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuyu değerlendirdi.

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı Kentsel Dönüşüm için Ankara’ya gidiyor.

Erhan Öner Akmerkez GYO'dan istifa etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erhan Öner Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den istifa etti.

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu!

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu. Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.

Erhan Enver Ozan Haberi

Erhan Enver Ozan

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta  Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu. 


Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...