27 / 04 / 2024

Erhan Kurdoğlu kimdir

Erhan Kurdoğlu kimdir

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Burger King'in hedefi 3 bin restoran!

Ziyaretçi sayısı yıllık 250 milyona ulaşan Burger King, Türkiye’de 20. yılını kutluyor. TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kurdoğlu 2019’da Türkiye ve Çin’de 800 milyon dolar yatırımla, 3 bin restorana ulaşacaklarını söyledi.

Erhan Kurdoğlu: Bu yıl Türkiye’de 180 yeni restoran açacağız!

Ata Holding şirketi TAB Gıda, 2.2 milyar lira ciroya ulaşan bir 'hızlı servis markalar platformu.' Üzerinde Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s var.Yerli bir marka daha eklendi: Usta Dönerci!..

Burger King 2 ayda 50 restoran açacak!

Burger King Türkiye yatırımlarına hız verdi. Erhan Kurdoğlu, " Önümüzdeki iki ayda 50 restoran daha açacağız " dedi.

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Korhan Kurdoğlu Kimdir?

Korhan Kurdoğlu kimdir? Korhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Korhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Korhan Kurdoğlu, Ata GYO'nun başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan vekilliğine ise Erhan Kurdoğlu seçildi...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Erhan Boysanoğlu: Konut balonunu arsa fiyatları şişiriyor!

İnşaatçıların yarıya yakını, konut fiyatlarında balon riski doğduğunu düşünüyor. Konut üreticisi Mesa Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’na göre konuttaki balonu, geometrik artan arsa fiyatları şişiriyor.

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Can Sucuoğlu kimdir?

Mimar Can Sucuoğlu kimdir? Mimar Can Sucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Sucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Sucuoğlu...

Erhan Kurdoğlu kimdir Haberi

Erhan Kurdoğlu kimdir

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun 23 Haziran 2021 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Ata GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

Yönetim kurulu'nun 06/07/2021 tarihli toplantısında;

Şirket Yönetim Kurulu Başkanlığına Sayın Korhan Kurdoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Sayın Erhan Kurdoğlu...