22 / 05 / 2024

erhun oskay

erhun oskay

Etika Mim. Müh. İnş. Dan. Gyr. Değ. İş Sağ. ve Güv. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Mehmet Batu Müh. Müş. Doğ. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti’ye verilen “Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi” verildi.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Leader Hafriyat İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leader Hafriyat İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ertuğrul Kemal Oskay tarafından kuruldu.

Ead İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ead İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  379 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat   Tuzcu, Fırat Burak Tuzcu,  Tuğba Oskay  ve  Eda Tuzcu tarafından kuruldu.

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  203 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat Tuzcu, Tuğba Oskay Eda Tuzcu ve  Fırat Burak Tuzcu tarafından kuruldu.

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt  Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Konuk, Oskay Konuk ve  Simay Konuk tarafından kuruldu.

Murat Oskay kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Murat Oskay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Oskay'ın biyografisi...

Manisa'da riskli yapıları belirleyip, sağlıklı önlemler alabiliriz!

Manisa Akhisar'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından vatandaşlar her an deprem olacakmış gibi tetikte yaşıyor. Mimarlar Odası Akhisar Şube Başkanı Gülden Şataf Erhun, "Bir yapı envanteri oluşturmamız gerekiyor, riskli yapıları belirleyip daha sağlıklı önlemler alınabilir" dedi...

EDC Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EDC Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Delibaş, Hüseyin Oskay ve Kadir Çetin tarafından kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşümün karşısında duramayız!

Hürriyet Gazetesi'nden Çınar Oskay bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj yaptı. İşte çok konuşulacak o röportaj...

İTÜ İnşaat Fakültesi'nden Gültekin Oskay'ın ailesine taziye!

İTÜ İnşaat Fakültesi öğrencileri, vefat eden sınıf arkadaşları Gültekin Oskay'ın ailesine başsağlığı diledi.

Kıbrıs Karpaz'da en büyük sorun kaçak yapılaşma!

Kıbrıs Genç TV'deki Güzel Bir Gün adlı programda, Karpaz'daki kaçak yapılar ele alındı. Pelin Oskay'ın sunduğu programa konuk olarak katılan Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir, konuyla ilgili konuştu..

Güray Oskay kimdir?

Mimar Güray Oskay kimdir? Mimar Güray Oskay, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Güray Oskay, bugün hangi sektör ve firma ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Güray Oskay..

Erhun Mobilya Ekipmanları, koltukta baza dönemini sona erdirdi!

Mobilya sektörü, iç ve dış piyasada daha sağlam yer alabilmek için ürün tasarımına büyük önem veriyor.

erhun oskay Haberi

erhun oskay


6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” kapsamında Bakanlığımızca Lisanslandırılan Etika Mim. Müh. İnş. Dan. Gyr. Değ. İş Sağ. ve Güv. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Mehmet Batu Müh. Müş. Doğ. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti’ye verilen “Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi” Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü M.İskender Özdemir tarafından Etika Mim. Müh. İnş. Dan. Gyr. Değ. İş Sağ. Ve Güv. San. Ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Erhun E.OSKAY ve Mehmet Batu Müh. Müş. Doğ. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi  Mahir BATU’ya 25 Mart 2015 tarihinde teslim...