05 / 05 / 2024

Erikbeli Yaylası otel restorasyon

Erikbeli Yaylası otel restorasyon

Trabzon il sınırlarının kesiştiği yol üzerindeki Erikbeli Yaylası'nda bulunan ve 150 yıldır kervanlara ve yaylacılara ev sahipliği yapan tarihi otel kaderine terk edildi.

Trabzon Tonya'daki otele helikopter pisti mi yapılacak?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ağustos ayında Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptı. Açılışa giderken ulaşımda zorluk çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otele helikopter pisti gerekiyor dedi...

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa edilecek!

Ordu'da 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel yapılması için hazırlıklar başladı. 

Trabzon Erikbeli Yaylası'na 12 milyon TL'lik turizm yatırımı!

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda inşa edilen turizm tesisinin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.

İzmir Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası’ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel’den Kavurmacı Mevkii’ne kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başlıyor!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası'ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel'den Kavurmacı mevkiine kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Erikbeli Yaylası'ndaki tarihi otel restorasyon bekliyor!

Trabzon il sınırlarının kesiştiği yol üzerindeki Erikbeli Yaylası'nda bulunan ve 150 yıldır kervanlara ve yaylacılara ev sahipliği yapan tarihi otel kaderine terk edildi.

Ordu Çambaşı Yaylası'na tatil köyü yapılacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, 940 yatak kapasiteli tatil köyü ve otel yapılması amacıyla Çambaşı Yaylası'nda yedi ayrı parselin turizm amaçlı yatırım yapılmak üzere tahsis edildiğini söyledi...

Ayder Yaylası'nın ilk yıldızlı oteli Kaçkar Resort Otel açıldı!

Başbakan “Davos yapacağız” dediği Ayder Yaylası’nda ilk ‘yıldızlı’ otelin açılışını yaptı. Otelin ortakları uluslararası organizasyonlar için hazırlanıyor. Ayder Yaylasını'nın Davos gibi olup olamayacağın ise merak konusu...

Topuk Yaylası Tesisleri, Abant'a rakip oldu!

Fenerbahçe Düzce'nin Topuk Yaylası'ndaki kamp ve dinlenme tesislerini turizme açıyor. Tesisteki 90 odalık otel Ramazan Bayramı'nda ilk konuklarını ağırlayacak

Artvin Kafkasör Yaylası'nda butik otel yapılacak

Alternatif turizmde alternatifsiz il Artvin’de doğa turizmine yön verecek potansiyele sahip Kafkasör Yaylası’nda Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin (TÜRSAB) desteğiyle butik otel yapılacak

Erikbeli Yaylası otel restorasyon Haberi

Erikbeli Yaylası otel restorasyon

Kadem Ağa Giindoğdu'ya ait olan tarihçJik PalasiOteli, Kadem Ağa GündoğduTum 2000 yılında 115 yaşında iken vefat etmesi üzerine ilgisizlik ve bakımsızlık yüzünden yıkılmaya mahkûm oldu. Kadem Ağa Giindoğdu'nun sağlığında bölgenin ağalarının, beylerinin yağız delikanlılarının, otçu haftaları ve şenliklerinin toplanma merkezi durumunda olan ve binlerce insanla çifte davullu, zurnalı, kemençeli şenliklerin yapıldığı, Türk yaylacılık geleneklerinin sergilendiği Erikbeli Çelikpalas Oteli mahzun, suskun ve ölümünü bekleyen kanserli hastalar gibi çökmek üzere. Erikbeli sakinleri ise yıllardır devlet ilgilileri gelip gidiyorlar, birşeyler yazıp çiziyorlar, fakat gelinen noktanın ortada olduğunu söylüyorlar. 



Karadeniz'de...