11 / 05 / 2024

Erkan Erdem

Erkan Erdem

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi, Yahya Hussaın A Alshamalı, Hamad Abdullah H Alsubaıe, Erkan Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Ergü Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergü Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Erdem, Ümit Güneş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Erdaş Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdaş Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Sinan Ağdaş ve Erkan Erdem ortaklığında, Üsküdar'da kuruldu.

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

İbrahim Erkan: Konya'da müstakil evler çoğalmalı!

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

Erkan Subaşı: Bursa'nın acilen deprem haritası çıkarılmalı!

Deprem haftası dolayısı ile MHP Yıldırım İlçe başkanı Erkan Subaşı yapmış olduğu açıklamada Bursa'da olduğu gibi Yıldırım'da aktif bir fay hattı geçtiğini söyledi. Subaşı: "Afet riskli alanlarda kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

Erdem Bedir İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Bedir İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Bedir, Musa Bedir, Ersin Bedir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

İMO Konya Şubesi başkanı İbrahim Hakkı Erkan oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası'da hafta sonu 14. Olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Erkan yaptığı açıklamada, " Meslektaşlarımız 14. Olağan genel kurulumuza yoğun bir ilgi gösterdiler meslektaşlarıma bu ilgiden dolayı teşekkür ederim. " dedi.

Delta Erdem İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Erdem İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Yahya Sabbar Al-Mashhadanı tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, 1036 Sokak'ta kuruldu.

Erdem Grup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Grup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erdem tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık' ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi nde kuruldu.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta olan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları!

Toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Erkan İnşaat Fikirtepe Projesi: Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe, Mayıs 2017'de teslim ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Pırlanta Göztepe projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlıyor. Projede

Erkan Erdem Haberi

Erkan Erdem

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi, Yahya Hussaın A Alshamalı, Hamad Abdullah H Alsubaıe, Erkan Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.


Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a- Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, otel, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü gayrimenkul ve özellikle otel, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde...