07 / 05 / 2024

Erkan Güral otel projesi

Erkan Güral otel projesi

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Gümüşhane Gümüş Otel 29.4 milyon TL'ye satışa çıktı!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Gümüş Otel'i 29 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Erkan Güral otel projesi Haberi

Erkan Güral otel projesi

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor. 450 odaya sahip olacak bu otel için proje çahşmaları devam ediyor. Yeni otelin inşaatına 2017’de başlanması bekleniyor.

Kütahya’nın önde gelen sanayicilerinden Güral Ailesi, bir dönem yaşadıkları fikir aynlıkları nedeniyle 2013 yılında işleri ayırdı. Kardeşlerden Nafi Güral ve çocuklarının kurduğu NG Kütahya Seramik, bugün seramik ve porselen dışında ambalajdan turizme, makineden AVM ve inşaata kadar yedi farklı sektörde hizmet veriyor.


Eylül ayında seramik sektöründe yeni bir yatınm için temelleri atan şirketin Kütahya’da Temmuz 2017’de açmaya hazırlandığı bu tesis dışında da hayata geçirmeye hazırlandığı projeleri...