04 / 05 / 2024

Erkan Kandemir AK Parti

Erkan Kandemir AK Parti

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine Agah Kafkas'ın yerine inşaat mühendisi Erkan Kandemir atandı. Erkan Kandemir'in atanma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Erkan Kandemir kimdir?

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir asgari ücrete ek zam hakkında yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklama milyonları heyecanlandırmaya yetti.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Erkan Akın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi,Uğur Teras Park'ta kuruldu.

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Erkan Akpınar tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Başakşehir, Büyük Şehir 2.Kısmı Mahallesi'nde kuruldu.

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kağıthane'de, Serkan Akın, Erkan Akın, Cemil Akın ortaklığında kuruldu.

Erkan Kandemir Sağlık Bakanı Yardımcısı oldu!

SAĞLIK Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın yerine Erkan Kandemir atandı. Sağlık Bakan Yardımcılığı görevini 20'li yılından beri sürdüren Kafkas, Meclis'te 22. ve 23. dönem milletvekilliği yaptı...

Erkan Kandemir kimdir?

1 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan atama kararı ile Yeni Sağlık Bakanı yardımcısı olan İnşaat Mühendisi Erkan Kandemir kimdir? Erkan Kandemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Kandemir'in biyografisi...

Erkan Kandemir AK Parti Haberi

Erkan Kandemir AK Parti

Sağlık Bakan Yardımcılığı görevini 2011 yılından beri sürdüren Kafkas, Meclis’te 22. ve 23. dönem milletvekilliği yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitiren 58 yaşındaki Kafkas Hak-İş Konfederasyonu Genel Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yaptı. 1981 doğumlu Erkan Kandemir ise genç yaşıyla dikkat çekiyor. Atama kararı Resmi Gazete’de bugün yayımlandı. 


Erkan Kandemir kimdir?


Aslen Rizeli olan Erkan Kandemir, İstanbul-Üsküdar’da doğdu. Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Kandemir, 2003- 2004 yıllarında Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 27 Haziran 2009'da İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandı. Kandemir geçtiğimiz günlerde ise yeni ataması nedeniyle bu görevinden...