27 / 04 / 2024

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kağıthane'de, Serkan Akın, Erkan Akın, Cemil Akın ortaklığında kuruldu.



CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te, Serkan Akın, Erkan Akın, Cemil Akın ortaklığında kuruldu.


CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.    Hertürlü kamu ve özel teşebbüslerin yurtiçinde ve yurtdışında ihale ve taahhütlerine iştirak ederek çelik,beton,ahşap,prefabrik ile her türlü konut,lojman,fabrika su kanalları ve diğer bilumum inşaat işleri yapmak,yaptırmak ve yapılan gayrimenkulleri satmak b.   Yurtiçi ve yurtdışında toplu konut ve münferit konut inşaatları taahhüdü,otel, motel ve turizm tesisleri,cami,okul,hastahane gibi hızmet yapıları,karayolu,köprü gibi altyapı inşaatları  ile bayındırlık işleri yapmak c.     Şirket kendi nam ve hesabına arsa ve benzeri gayrımenkuller satın alabilir, satabilir, satın aldığı arsa üzerine her türlü konut ve benzeri yapmak ve satmak,kat karşılığı inşaat işleri yapmak,yapılan işlerin pazarlaması için emlak ofisleri açmak ve işletmek. d.   İnşaat işleri ile ilgili mühendislik,mimarlık hizmetleri,proje tatbikatı,teknik kontrolörlük, inşaat müşavirliği,etüt araştırma gibi teknik hizmetlerde bulunmak ve bu işleri resmi ve özel  kuruluşlar nezdinde yapmak. e.    Her türlü hafriyat,dekabaj ve tesisat işleri yapmak. f.    İnşaatla ilgili her türlü nalburiye,kereste,demir,çimento,tuğla,alçı,cam,ısıcam ve diğer  bilumum inşaat malzemeleri alım,satım,imal,ithal ve ihracı ile yurtiçi pazarlamasını yapmak. g.  Her türlü iş ve inşaat makinaları,asfalt makineları alım satım ithal ve ihracı ile yurtiçi pazarlamasını yapmak. h-  Konusu ile ilgili tamir bakım ve servis hizmetleri vermek,hazır beton tesisleri kurmak işletmek ve pazarlamak.  ı-     Konusu ile ilgili kamu ve özel kurum ve kuruluşların açmış oldukları ihalelere katılmak ve ihalenin kazanıldığında taahhüdünü yerine getirmek.  i-    Her türlü demir,çelik,alüminyum ve PVC plastik doğrama işlerini yapmak yapılmış olanları almak,satmak,yaptırmak ve gerekli yerlere montajını gerçekleştirmek,Bu işlerin yapımı için imalathaneler kurmak kurulu olanları satın almak ve işletmek.  j-    Her türlü kara ve deniz nakil vasıtaları bisiklet ve motosiklet,oto yedek parçaları ve aksesuarlarını almak satmak ihracatını ve ithalatını yapmak.Bakım ve servis istasyonları  kurmak her türlü oto bayiliği oto kiraya verilmesi ve mümessilliği yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü araç gereç taşıt ve gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde  cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları  gerçekleştirebilir.



Geri Dön