27 / 04 / 2024

Erkan Kandemir kim

Erkan Kandemir kim

1 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan atama kararı ile Yeni Sağlık Bakanı yardımcısı olan İnşaat Mühendisi Erkan Kandemir kimdir? Erkan Kandemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Kandemir'in biyografisi...

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir asgari ücrete ek zam hakkında yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklama milyonları heyecanlandırmaya yetti.

Erkan Güral: Başarıya giden yol sürdürülebilirlikten geçer!

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ) düzenlediği Aile Şirketleri Konferansı ’nda konuşarak deneyimlerini aktardı..

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Erkan Kandemir Sağlık Bakanı Yardımcısı oldu!

SAĞLIK Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın yerine Erkan Kandemir atandı. Sağlık Bakan Yardımcılığı görevini 20'li yılından beri sürdüren Kafkas, Meclis'te 22. ve 23. dönem milletvekilliği yaptı...

Erkan Kandemir kimdir?

1 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan atama kararı ile Yeni Sağlık Bakanı yardımcısı olan İnşaat Mühendisi Erkan Kandemir kimdir? Erkan Kandemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Kandemir'in biyografisi...

İnşaat mühendisi Erkan Kandemir, Sağlık Bakanı yardımcısı oldu!

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine Agah Kafkas'ın yerine inşaat mühendisi Erkan Kandemir atandı. Erkan Kandemir'in atanma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Erkan Kandemir kimdir?

İnşaat mühendisi Erkan Kandemir Sağlık Bakan Yardımcısı olacak!

Sağlık Bakanlığı' nda Agah Kafkas' ın görevden alınmasının ardından boşalan Sağlık Bakan Yardımcısı görevine inşaat mühendisi Erkan Kandemir'in atanacağı öğrenildi. Kandemir, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu...

Güzin Erkan kimdir?

Mimar Güzin Erkan kimdir? Mimar Güzin Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Güzin Erkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Güzin Erkan...

Erkan Güral: Kütahya’da deniz olsaydı turizm yatırımlarımızı oraya yapardık!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Erkan Kandemir kim Haberi

Erkan Kandemir kim

Erkan Kandemir kimdir?

Erkan Kandemir 19 Mart 1981 yılında İstanbul-Üsküdar’da doğu. Kartal İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra 1999'da Hekimoğlu Koleji’nden mezun oldu. Aslen Rizeli olan Erkan Kandemir, Üniversite tahsilini Sakarya Üniversitesi’nde yaptı.


Çok erken yaşlarda sosyal ve siyasal çalışmaların içinde yer alan Kandemir, 2001 ‘de Ak Parti’nin kurulmasıyla birlikte aktif siyasi hayatına başladı.


2003- 2004 yıllarından İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Kandemir, daha sonra Teşkilat Başkanlığı yaptı.


27 Haziran 2009 yılında İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Kandemir, 62. Hükümetin kurulmasıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı pozisyonuna getirildi.



İnşaat mühendisi Erkan Kandemir, Sağlık Bakanı yardımcısı...